kendog keds
New member
עידכונדוג
לכל האנשים ששולחים פידבקים (אני יודע שרובם קוראים כאן). נכון, לקחו כמה שנים טובות לקבל פוש ראוי, אבל היה שווה ללכת לאט וחכם, להשתפר ולהכיר את סביבת העבודה בשו-ביז בצורה הנכונה. קודם כל, בשבוע שעבר התפרסם ראיון איתי ב"מעריב לנוער", כמו כן התפרסמה כתבת שער עם עבדכם הנאמן במגזין "פוסט" סטריט, שזה כמו המעריב לנוער של ג'רוזלם פוסט בערך (פוץ בכ-10000 עותקים בארץ ובתיכונים) -------------------------------------> חוץ מזה, אני מופיע בתיכונים במסגרת פרוייקט "מוטומיוזיק" (אלה שעושים את המסיבת רחוב בדיזינגוף כל מאי), ורק החודש הספקנו לעבור מבי"ס דוד טוביהו בבאר שבע עד עמל צפת עם אשקלון, רמה"ש ועוד כמה באמצע. הערוץ שלימתנגן פה ושם (בעיקר בסופ"שים) בערוץ 24, מי שרוצה להיזכר (או לראות פעם ראשונה) בקליפ יכול לראות אותו כאן, בפינה שלי מאתר "היפ". חוץ מזה, השיר נמצא במקום החמישי ברדיו "קליקFM" שמואזן בעיקר בחו"ל. אני מזמין את כל מי שאהב את השיר (כמה זמן חיכיתי לתור שלי לבקש כאן דירוגים
) לעזור ולדרג אותו (צד ימין באמצע העמוד יש את הטופ 5 ולינק "כאן", דרכו מגיעים למצעד. צריך לבחור 5 שירים ולדרג אותם). יש גם פרסים למדרגים אז בהצלחה. שוב
לכולם ואוטוטו הסינגל השני