עידכון חולצות אחרון!!!

עידכון חולצות אחרון!!!

טוב, קיבלתי כסף גם מניב, ומעוד מישהו בדואר רשום, עכשיו אנחנו 17 ילדים, ולי נימאס - אז עד יום שלישי החולצות יוצאות!!! כל מי שלא הספיק לישלוח ורוצה, אז יאללה! היום!!!! ביום שלישי החולצות כבר אצלי ביד! ומי שמהנהגת מרכז - אריאלה, לימור, "תולי" ו"אופטיקאי" אם אתם רוצים, אז תשלחו רק 20 שקל ואני אוכל להביא לכם את החולצות למחנה
! וכמה שאלות טכניות - רועי ונטע - אפשר לישלוח לכם ביחד? כנ"ל דנה והילי מרכ"ס, ויעל וניב מאיתן. ואני קצת מבולגנת
אז יש כתובות שאיבדתי - של שירי והגר - אז תוכלו לישלוח לי אותן במסר? זהו! יום שלישי יש חולצות!!!

מזל"ט! סוף כל סוף../images/Emo13.gif

שלחתי ממסררר!! ונועה, אני צריכה עזרההה..! פעילות סיכום שנה...מה פאקינג עושים איתן שעתיים?

מה איתי?????

גם אני רוצה חולצה!!!!!! וגם סתיו (BLUE DEVIL) וסתיו אמרה שחברה שלה מאזור תשלם עלינו ואז פשוט תשלחי לנו או משהו...

תולי16

New member
ההיי- אנחנו מהנהגת מרכז...

אני ואלעד- אנחנו מדריכים באותו גדוד- ואופטיקאי הוא חניך שלי... אז יש לי שאלה: אלעד שלח לך כסף כבר? כי אם לא- א נוכל אני ועידן (אופטיקאי) לשלוח כסף איתו- ונשלח 60 שקל שלושתינו...

אני חושבת שכן...

כאילו - הגיע אלי דואר רשום, והיעצלתי ללכת לקחת,אלעד אמר שהוא שלח ברשום - אז זה בטח הוא...
אבל אתם יכולים אתה ועידן לישלוח לי 40, ומהר...! טוב?

טוב יאללה אני ישלח!!!...אפשר מחר?

אפשר מחר????? היום אני לא יספיק תראי ת'שעה ------> אז אפשר מחר?,אני ישלח רק תני פרטים לאן למי למה ולמי למו ואני אשלח!

חברה שלה מאזור תשלם עליכם?

טוב... אז שתדבר איתה וניראה... ובחייאת נועם וסתיו - אם לא אז תישלחו לי את זה עוד היום - ואם כן, אז שסתיו תדבר איתה ושתעביר לי את זה מהר!!!

בלללעעע

New member
אני דווקא לא רוצה...

זה יותר מדי כסף בשבילי... בייחוד כשההורים שלי מתנקשים לי בחולצות צופים...

בלללעעע

New member
חחח...

כל החולצות שלי כבר דהויות לגמרי, כמה "נעלמו" בכביסה..., החולצות הלבנות או תכלת או ורוד... חחח, הייתה לי חולצה של ההבטחה- לבנה עם הדפס ורוד מסטיק- ההדפס כתום בהיר עד צהוב, והבד תכלת... חחח ויש לי חולצה של השכבה שחורה עם הדפס ורוד (לשעבר..- ההדפס כבר כתום בהיר..) והיא מסמורטטת לאללה..... אימא שלי איימה עלי שהיא תפסיק לקנות לי בגדים אם אני אמשיך ללבוש את החולצות האלה..... ): אה- והכי נורא! החולצה של הקורס חמישיות- יש בה טיפה חורים!!!!!!! ביי!

לא קיבלת את שלי../images/Emo35.gif

אוף.... נו, אם היית אומרת קודם 20 ש"ח אז זה בטח היה מגיע אלייך... בטח גנבו את המעטפה בגלל שהרגישו את ה-10 ש"ח... מה אני עושה
לשלוח שוב

נועה00

New member
אבל שייתקשר כי אני לא תמיד בבית.

שיבוא או מוקדם או ב3 ככה...

DushAt

New member
מצידי

את יכולה לשלוח לי ולהילי ביחד! אין בעייה אבל אז זה כאילו פחות כסף לא? כי זה לשלוח רק חבילה 1.. אז תחזירי לנו חלק מהכסף או מה?..

לא כדאי

כי הדוורים של היום מזה חראים!!! עדיף שאם כבר הולך "לאיבוד" אז רק חולצה אחת ולא שנים! שלא שתיכם תידפקנה לפי דעתי כדאי בניפרד

נועה00

New member
האמת שלא...

כי זה הולך לפי משקל. וואללה אור, את צודקת! ד"א לא שלחת כסף..!

למעלה