עידכון בנושא תוצאות בדיקות רפואיות

gixxer guy

New member
עידכון בנושא תוצאות בדיקות רפואיות

ערכנו את הבדיקות הרפואיות ב25/6/09 וקיבלנו את מכתב הFINALIZATION ביום רביעי שעבר. כשהגענו לשגרירות להפקיד דרכונים ביום שישי הם היו קצת המומים ממהירות התוצאות ונאמר לנו שתוך שבוע שבועיים נקבל את הדרכונים חזרה. כעת אנחנו מתחילים לארגן את המעבר.

lawfromusa

New member
מבקש להבין מאיזה גוף מתקבל המכתב

אנחנו היינו אצל יכיני ב 16.7 וממתינים האם המכתב FINALIZATION אמור להגיע מהשגרירות בת"א או מצרפת ישירות? הלו"ז שלכם מאד מעודד - תודה על העדכון אני לוקח בחשבון שחודש אוגוסט אינו כמו כל החודשים בצרפת הוא בטח חודש יותר איטי בהצלחה...

המון מזל טוב!!!

זה ממש מעודד, הלוואי אצל כולנו בקרוב למה הם היו המומים? הרי הם בעצמם שלחו את המכתב אז זה לקח בדיוק 5 שבועות, הלוואי שכך זה ימשיך

lawfromusa

New member
איך 5 שבועות

לפי הלו"ז שהוא מתאר אפילו לא חודש נבדק אצל יכיני ב 25.6 וקיבל מכתב ב 22.7 הלוואי על כולנו

ttc

New member
מזל טוב. גם אני קיבלתי מכתב להפקדת דרכונים.

הייתי אצל יכיני ב-28/6 ובאסותא ב-29/6. המכתב יצא מהשגרירות ב-28/7 והיום קיבלתי אותו. מחר אלך אל השגרירות למסור את הדרכון.

gixxer guy

New member
תודה לכולם

קצת פרטים: המכתב מגיע מהשגרירות בת"א. אנחנו דאגנו ללכת למשטרה יום יומיים אחרי. אנחנו מארגנים עכשיו את המעבר, השאיפה היא לנחות בוונקובר באזור אוקטובר-נובמבר. בהצלחה

gixxer guy

New member
לא שוב

פעם ראשונה, ברגע שמקבלים את המכתב לבצע בדיקות הרפואיות יש צורך באישור העדר מרשם פלילי.

michaelbl

New member
הם מבקשים את זה כבר כחלק מהתיק המלא

גם אצל היה רשום בטופס הבדיקות שצריך אישור משטרה אבל אחרי ששלחתי מייל שאלה הם גם התקשרו אלי וגם שלחו מייל שזאת היתה טעות לבקש שוב אישור משטרה. לא הגשתם אישור יחד עם התיק המלא? זה בצ'קליסט

gixxer guy

New member
הגשנו ביולי 06

לכן הגשנו תיק מלא ללא בדיקות רפואיות והעדר מרשם פלילי, לאלו שהגישו מספטמבר 06 עד השינוי האחרון בחוק נדרש להגיש העדר מרשם פלילי יחד עם התיק המלא

למעלה