עידכון בורגוס

natyh

New member
עידכון בורגוס

הגעתי אתמול והשתקעתי באכנית בית ספר חקלאי גראנחה אסקולה בשפה המקומית מקסים פה מלא חיות הבוקר סיעתי להאכיל טלה בן יום תענוג .
יש מלא ברוזים תחנת קמח תרנגולים טווסים שפנים חמורים כבסים פינת אפית לחם תחנת קמח ישנה שעובדת בית ספר חקלאי האכסניה יושבת על הדרך לסנטייגו מחיר 15 יורו ללילה יש אופניים יש טרק חמוד קרוב והכי חשוב עפיפונים.

natyh

New member
עפיפונים

היום היה יום ההדרכה הראשון השתמשתי בעפיפוני המדריך קרלוס שש ותשע מטרים שניהם של פלייסרפר
באגי ומאונטיין בורד של סקראב.
קר מאד פה היום אפס מעלות רוח אחד עשר עד ארבעה עשר קשרים ההרגשה מינוס שבע מעלות שזה בערך שלושים מעלות פחות ממה שאני רגיל .... הביצועים היו די חלשים כלומר בחירה בבורגוס כהדמיה לתנאי שלג היא הדמיה מאד מדויקת היום עבדנו על הנפה והורדת עפיפון בקצה חלון הדברים שעליהם נפלתי ברומניה במרץ שעבר איך אומרים קשה באימונים קל בקרב היה קשה היום .

drz400e

New member
אפס זה קר????

היום עלו כאן הטמפרטורות למינוס שתיים הסתובבנו כולנו בחולצות קצרות מהחום

drz400e

New member
קובע כן

שוב אנחנו חוטפים כאן , אחרי רק יומיים שלושה שהטמפרטורות הסתובבו בסביבות האפס פלוס מינוס.

מצד שני , זה אומר שהמעגן ישאר קפוא , ואני אוציא אליו את העפיפון השבוע

natyh

New member
בזהירות

קרלוס לימד אותי הרבהדברים שחשבתי שאני יודע טוב במסגרת החינוך מחדש עבשיו ברור לי ההבדל בין חובב מתקדםכמוני עם הרבה ידעלבין מקצוען עד שרציתי להגיע לשלג לא היה לי צות בידע הזה עכשיו הוא הכרחי בקרח עוד יותר אז בדוק את השיחרור לפני ואם יהיה צורך אל תהסס להשתמש בקיצורבזהירות .

natyh

New member
היום

חם ושמש ורוח קרה וחזקה עד 22 קשר שלג יש בעיה קטנה .. אז בינתיים דשא וגלגלים אין בארץ הקודש תנאים כאלו אז מה רע אני נהנה.

natyh

New member
היום

חם ושמש ורוח קרה וחזקה עד 22 קשר שלג יש בעיה קטנה .. אז בינתיים דשא וגלגלים אין בארץ הקודש תנאים כאלו אז מה רע אני נהנה.

natyh

New member
סיכום

אחרי שאתמול ירד סוף סןף שלג כמו שצריך נתקענו עם הרכב כמו גדולים

natyh

New member
אז אחרי שנתקענו

למדתי היום לשים שרשראות אתמול נקענו בדשא וחילץ או תנו טרקטור היום בשלג ויצאנו מזה כמעט לבד ...

natyh

New member
טוב אז אם יש שלג

ואי אפשר להגיע לאתר אז הולכים ברגל סקי טורינג קוראים לזה עם עורות ויורדים בלישה אוף פיסט,קוראים לזה היה נפלא .

natyh

New member
אחרי שחוזרים לרכב בגלישה

פותחים עפיפון ופה מתחילות הצרות נשארתי בחיים תמונות כשאשוב יש למה לצפות ...

למעלה