עזררהה

• פותח הנושא GC14
  • פורסם בתאריך

GC14

New member
עזררהה

תגידו.. אני מחפשת את הדיסק החדש של גוד שארלוט ושל סימפל פלאן ועברתי בכמה חנויות והטיפשים האלה בכלל לא יודעים מזה.. אז.. יש לכם מושג איפה אני יכולה להשיג?!

Crazy Girl2000

New member
באמת...

אין בחנויות דיסקים את הדיסקים של ג'י סי אבל אם בא לך יש איזה אתר שיש בו את הדיסקים האלה...

joelgirl

New member
למה....

ראיתי בהרבה חנויות את שני הדיסקים של גוד שארלוט אבל את של סימפאל פלאן אף פעם לא ראיתי

EleVaTioN

New member
גמאני אפעם לא ראיתי סימפאל../images/Emo129.gif

אבל את שארלוט כן את השני קניתי מרחובות יש שם חנות ענקים של דיסקים ודי וי די את הראשון יותר נכון החידוש של הראשון קניתי מקניון רוטשילד בראשון. אבל את הראשון גם ראיתי ברחובות.

דווקא ../images/Emo25.gif

ראיתי סימפל, ועוד בטאוור בב"ש, שזה ממש נדיר למצוא שם משו. ואני קניתי את הראשון[נו, החידוש.] באוזן השלישית בת"א, אבל זה בתנאי שאתם יכולים להגיע לשם

GC14

New member
!?

הייתי היום בטאוור רקורדס בבש...אין להם ג"ש ואין להם מושג מזה הדבר הזה סימפאל פלאן.. אז אם אין בשום מקום אין דרך להשיג את זה בטוח?

אני ראייתי../images/Emo7.gif ../images/Emo25.gif

יש להם שם דיוידי של ג'יסי! ולמה היית בטאוור בב"ש?
[איפה את גרה, אני מתכוונת.]

brody armstrong

New member
את של גוד יש בקניון ברחובות בחנות

למטה...גם את הראשון והשני,ואת יכולה להזמין בטאוור בקניון,ואת של סימפל פלאן לא ראיתי ברחובות וחיפשתי...תלכי לתל אביב.

kolan

New member
לי יש!!

יש לי את שתי הדיסקים של גוד שארלוט המדהימים והמושלמים.. וגם את של סימפל פלאן יש לי.. ויש לי את סימפל פלאן גם! אבא שלי קנה לי בחול.. יש לי את השירים על המחשב בכל אופן אם את רוצה תגידי ואני אשלח לך =)

kolan

New member
וואי איזה אהבלה אני רשמתי פעמיים

וגם את של סימפל פלאן יש לי אופסייי

thebaby

New member
יש באתר mitos.co.il../images/Emo101.gif

תחפשי good charlotte ואז זה ימצא לך דיסק אחד ואז תבחרי את כל הדיסקים של הלהקה...(יש אפשרות כזאת אחרי שנכנסת לפרטים של הדיסק) ואז זה מוצא את שניהם
ואפילו בזול.

Dcup

New member
למה שלא תיכנסי לחנות דיסקים

הקרובה לביתך ותזמיני? פשוט וקל...

GC14

New member
...

כי..כי.. הזמנתי את הראשון ורק אחרי חודשיים בערך זה הגיע.. ושל סימפל פלאן.. אני לא יכולה להזמין..כי זה פשוט לא קיים פה...

למעלה