עזרו לי בבקששההה..

עזרו לי בבקששההה..../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אוקה אז ככה.! יש לי ידיד הידיד הכי הכי הכי שאני פשוט חולה עליו. עכשיו כמו שסיפרתי לכם הוא עוזב... לפני כמה ימים הוא חזר מסיני...וסתם דיברנו ככה כזה בערךך... ו...יום אחרי שהוא חזר זה יוצא יום שישי ניסיתי לדבר איתו והוא לא התיחס אליי...כל הזמן שלחתי לו הודעות והוא לא ענה לי... אז התעצבנתי כבר ושלחתי לו נווווווו חלאאסס נמאס לי אתה לא שםם עלליי.. אז הוא רושם לי נווווווו מההההה??? אז מזה תפסתי עצבים ועשיתי לו מה זה נו ממהה? מה זה היחס החרא הזה... מה אתה מדבר עליי ככה לא רוצה לדבבר איתי לו צריךך.. ואז רשמתי לו משפט מזה יפה : היחס הטוב שלך נפרץ מהצדדיםם...נשפך החוווצצהה...מפלי הניאגרהה...זורמים פחות ממה שהיחס שלך זורם..והוא לא ענה ואז שאלתי אותו תגיד למה "היחס היה שלך" למה אתה מתנהג ככה מה עשיתי הוא עושה לי לא עשית כלום! בקיצור נמאסס לליי ממנננוו...ועכשיו אתמול הוא עזב ת'בקעה סופית!!!! יענו אולי במקרה הטוב אני רואה אותו חודש הבא במומולדת שילי... ואני לא יודעת מה לעשות איתו..... חלק אומרים לי אל תעני לו להודעות ולטלפונים. חלק אומרים לי אל תריבי איתו בדיוק עכשיו שהוא עוזבב... בבקשהה תעזרו לי מה לעשוותת??????

avital golan

New member
בטח......

שתעני להודעות ולטלפונים שלו!!! את חייבת את זה לעצמך...שיגיד לך מה קרה לו? מה השתנה בזמן הזה שהוא הלך? לא עשית כלום...לפחות שיסביר לך. ואז, אם אין הסבר מוצלח להתנהגות שלו, תגידי לו שמאוד נפגעת ורצית לעשות לו קבלת פנים יפה והוא הרס את זה עם ההתנהגות המשתנה שלו. מקווה שיהיה לזה הסבר, ידיד טוב לא מתנהג ככה סתם...!! אל תסנני אותו בטלפונים כי אח"כ תרצי לדבר איתו ולא תוכלי כי כבר פיספסת את ההזדמנות וזה יהיה פתטי מצידך להתקשר שוב. נכון שתמיד יש מקום ליזום ולסלוח ואולי כן תוכלי להתקשר, אבל אל תנתקי את הקשר בגלל זה, תני לו צ'אנס לדבר, ואם הוא לא ידבר תוציאי את זה ממנו. מגיע לך מינימם הסבר. וואי כמה זמן לא כתבתי פה...... אני רואה שהצתרפו אנשם חדשים, ברוכה הבאה לכולם. ולוותיקים מבינכם-תמציאו בעיות מצידי...תעוררו את הפורום. כמו שידידי החכם רן אומר:"תקופה יבשה..." (לחלוטין!)

אבבלל...

הוא לא התקשר עדין (הוא גם בטח לא יתקשר) אבבלל...כמו שהוא לא ענה לי אני לא יענה לו אני יראה לו בדיוק איך הרגשתי... ובאותו זמן שהוא התיחס אליי ככה היה אצלו חבר (ילד שהיה לפני שנתיים איתי בכיתה) ויענו הוא היה אצלו ואני והילד הזה לא מתים אחד על השני במיוחד חשבתי שאולי זה קשור אבל אין לו שום סיבה בגלל שיש אצלו חבר להתנהג אליי ככהה... ואני לא חדשה לידיעתך!!

avital golan

New member
אז ככה......

א. את בעצמך כתבת :אמרו לי לא לענות לטלפונים שלו..." אז חשבתי שהוא כבר התקשר! ב.אני יודעת שאת לא חדשה. בסה"כ ניצלתי את התשובה שלי לומר ברוכה הבאה לכל החדשים! מה קרה?! חשבת על זה שאולי העובדה שהחבר שלו לא מת עלייך שינתה אצל הידיד שלך משהו? אולי הוא אמר לו משהו? לכלך? למרות שאני לא רוצה להאמין שזה זה, תבררי... בהצלחה בכל אופן.

liatyaniv

New member
שימי לב!

אחד,תפסיקי למשוך את האותיות.זה כל כך מעצבן!!! שתיים,זה אותו אחד שרצית למותתת בגללו? אם כן אני מניחה שיש לך את התשובה. ברגעים כאלה אני ממש מבינה את אמא שלי.וגם מרחמת.גם אני הייתי כזאת דרמטית?! תראי, את יכולה להקשיב לכל ה"חלקים" שאומרים לך ככה ואומרים לך ככה. תעשי מה שתעשי רק ת-ח-ש-ב-י קודם על ההשלכות. את יכולה להטריד אותו כאהבת נפשך.תזכי אולי ברחמים ויותר בטוח לשלט "EXIT " מהחיים שלו. או שאת יכולה להתגעגע אליו,לזכור אותו ברגעים הטובים שלו ולהמשיך הלאה,מחושלת יותר.זה טבעי להתגעגע, זה חלק מהחיים,חלק מלגדול. את יכולה לשחק משחקים של עסוקה,אבל זה רק יוכיח לו שנעלבת,ושאת מבזבזת אנרגיה על להתקטנן איתו. בהצלחה. ליאת

old fairy

New member
שקדיונת!!!!../images/Emo25.gif

לא קל לשמור על חברויות ולפעמים חלק מאיתנו צריכים קצת ספייס מאחרים איזושהי התבודדות קלה לתקופה קצרה ואז אנחנו חוזרים בכוחות מחודשים... תני לו ספייס כשיתקשר תהיי ידידותית וחביבה כתמיד ותני לו להרגיש שיש לאן לחזור אל תוציאי עליו את הכעס שהוא עוזב... מקווה שזה יעזור אוהבת ... עדי המנומשת

סורי...

טוב אז ככה חשבתי על הרעיון שהילד שלא מת עליי ינסה לסכסך בינינו... אבל קרה כבר פעם שהוא בא אליו והוא התנהג כרגיל (הידיד שילי) והכל היה סבבה...עכשיו חשבתי על הרעיון שבגלל שהילד הזה נמצא אצלו והילד לא מת עליי אז הוא לא התיחס כדי לצאת "גבר" מזה... וזה בכלל לא בקטע של ספייס...בזה אני בטוחה ואני חושבת בכלל בכללית שעם לא דיברנו חודש וחצי זה לא אומר שזה ספייס? ובכלל בכל הזמן הזה הוא זה שרדף אחרי...

muma

New member
שליי

דבר ראשון, מה התאריך שלך??? דבר שני, אני מכירה את העניין.. חכי כמה זמן, תחשבי על דברים אחרים, הוא יתארגן קצת, ואם תרצי תתקשרי אליו, או שהוא יתקשר מיוזמתו, ואני בטוחה שהדברים יראו באור שונה... בהצלחה!

נשמה, יש לי פיתרון קלאסה בשבילך!|נו

אז ככה... לפי מה שאני הבנתי..את אוהבת אותו.. והוא..לא בדיוק שם עלייך... ואת מתה שהוא ישים עלייך, נכון?- סבבה.. עכשיו..הבנתי גם שהוא עוזב.. יענו.. עובר דירה.. אז קבלי פיתרון... דברי איתו... אבל דוגרי- בלי לפלסף... "אני אוהבת אותך... אני מצטערת שלקח לי הרבה זמן לומר לך את זה, אבל.. הייתי חייבת להוציא את זה לפני שאתה עוזב...".. תקראי את זה שוב! יפה! ועכשיו עוד הפעם! תראי, זה צעד נועז לאללה, אבל שווה! במקרה הכי גרוע הוא מסרב.. אבל גם אם זה יקרה, ואני לא חושבת (אלא אם הוא מניאק, בן-שרמוטה, ו..מצטערת על הקללות).. אל תקחי את זה קשה... כי את צעירה ויהיו לך עוד הרבה אהבות חדשות ומעניינות פי 1000... אז.. אני מחזיקה לך אצבעות!

בעעעעעעעעעע...לא לא לא...

מאמי..את טועהה ובגדול! התבלבלת אני לא אוהבת אותו בכלל!!! הוא הידיד הכי טוב שילי חחחחחחחח אני בכלל בכלל לא אוהבת אותו!

דרך אגבבב..

הוא שלח לי הודעות לפלא...ועניתי לו ושאמרתי לו מה קרה פתאום אתה שולח לי הודעות עד לפני כמה ימים לא רצית לדבר איתי אז הוא לא ענה..\: כנראה הבין שעשה טעות!! בכל זאת תודה לכולללםםם לכל מי שעזר לי אוהבת אותכם שקדיה!

כפרה עליך..

איזה הכל טוב שילך יחפש מי ינענע אותו אתמול דיברנו בפלא אמרתי לו מה היה הקטע הזה פתאום אתה שולח הודעות ושאני מדברת איתך בפלא אתה שוב חרא בקיצצוורר...אמרתי לו שיהיה לך בהצלחה בחיים וניתקתי לו

למעלה