עזרה

shirlyst

New member
רוצה לרקוד

משהוא מבין בתכנית לימוד ריקודים דרך האנטרנט?

shirlyst

New member
עזרה

משהוא ניסה פעם להתמש באתר ללימוד ריקודי עם דרך האינטרנט?

ודאי שאת לומדת וממשיכה.אבא שלך

משלם את הכסף,לא את משלמת. אם הכסף היה מזעת אפך , אז לא היית משתמשת בלימוד יקר זה. זה כמו בטלפונים הסלולריים, אתם הצעירים מפטפטים והאבא משלם.

UHUstick

New member
עזרא

יש לך ילדים? (אם כן אז נזמין את הרווחה). על מה המהומה? לא כל הילדים מבזבזים את הכסף של ההורים שלהם, לא כל הילדים מפטפטים בטלפון שעות, לא כל הילדים חיים על חשבון ההורים שלהם וגם אם הם עושים את זה זו זכותם!

אביגל ג

New member
וואוו וואוו...למה להתנפל?

לא חשוב אם היא התכוונה לאתר הזה או לא. לא יפה להתנפל ככה! לא תמיד ההורים משלמים, אז... חבל סתם להגיד.

mashgor

New member
האתר האוסטרלי

משהו יודעאיך נכנסים לאתר האוסטרלי?

dico

New member
כך נכנסים לאתר האוסטרלי מצ"ב הקישור

http://homepage.mac.com/israeli_folk_dances/iMovieTheater353.html כדאי מאד להפוך את האתר למועדפים פעם לתמיד. יש שם ריקודים מאד יפים שאפשר ללמוד מצפיה כמו: אל תתני לו,היא היתה בכף ידך של טוביה טישלר ועוד רבים ויפים. בהצלחה

האתר האוסטרלי

לא מבינה מה קורה פה. אני נכנסת לאתר, מגיעה לרשימה ענקית באנגלית של ריקודים, לוחצת על הריקוד הרצוי ו... נאדא! מישהו יכול לכוון אותי?

REUTooT

New member
אני אשמח לעזור.

אני אסביר לך צעד אחר צעד. את נכנסת לכתובת www.israelidances.com את יורדת טיפה למטה ובין כל הכתוביות כתוב לך: SEARCH the Database in Hebrew . תלחצי על זה ואז תגיעי לחיפוש המהיר לריקודים. לרוב אין וידאו של הריקוד אך לחלקם יש וכך אפשר ללמוד. לא צריך תוכנות מיוחדות.. זה עולה. כשאת רוצה לראות את הסרט את לוחצת על הציור של הוידאו. ואז נפתח לך חלון עם מלא מלא כתוביות של שירים באנגלית. תרדי הכי למטה ושם יעלה לך הסרטון. (קצת סבלנות =)). אם את רוצה סתם לעיין בכל הריקודים שיש באתר אז משמאל לחיפוש יש "חיפוש במגא נתונים" שם את יכולה לראות את כל השירים ולבדוק אם יש להם סרטונים. בהצלחה!! מקווה שעזרתי =)

למעלה