עזרה

עזרה

*נכתב למישהו* והוחלט לפרסם גם כאן.. ממני נירית אני מרגישה ואני יודעת שאני מבזבזת את הילדות שלי.. ובעצם כבר ביזבזתי. אני הספר בקצרה, כי הגעתי לאתר שלך והתחלתי לקרוא את מלוא מאמרי הפורום בנושאיי הפסיכולוגיה.. אני בת 18 וחצי, בצבא כרגע - רחוק מהבית לצערי.. בקרוב יהיה קרוב, כי ביקשתי הפיינה לפסיכולוג.. יש לי הרבה הרבה בעיות. שאני כבר לא יודעת איפה לכבור את עצמי. נתחיל בזה שאני לקוית למידה (שזאת הבעיה הכי קלה כרגע), או שנתחיל מזה שאני חיילת כרגע, שלא יודעת אנגלית ושלא עשתה בגרויות, כי למה? כי היו לי הפרעות אכילה, ועכשיו כבר אין לי, אבל אני כן מתעסקת המון בנושאי ספירת הקלוריות ובכמויות זה מטריד אותי יום-ויום ועוד יותר מטריד אותי בגלל שאני בבסיס רחוק מהבית, וכל הזמן אני יורדת לסופר לקנות.. ואני מחשבת כל הזמן, יש מי שמטפל בי בזה בפרטי רק לפני שבוע התחלתי אז אני כבר פחות דואגת עוד שבועיים יהיה לי תפריט כמו שצריך. או שנתחיל בזה? שאני בחיל המודיעין בתפקיד ממש טיפשי לחיל. שזה לא משנה איזה תפקיד אבל אף אחד שם לא יודע שיש לי הפרעות אכילה או שהיו לי, ואני בקרוב הולכת לפסיכולוג של הצבא, כדי לספר לו, למה אני צריכה שיעיבר אותי קרוב לבית.. ואני מקווה שהוא לא יוצא אותי מהחייל.. הוא יוריד לי נפשי, אין מצב נכון?. או שרגע!! אני יודעת נתחיל בזה, שהיום יום חמישי השעה 23:00 כולם הלכו לרקוד במסיבה סיום קורס של אחותי התאומה, ואני נשארתי בבית כי טיפה כואב לי הרגל, וכי מחר אני צריכה לקום בבוקר מוקדם בשביל הספינינג? וביינתים עובר לי בראש: "העם יעבירו אותי בסיס או לא" העם הפסיכולוג יוצא אותי מהחייל - למרות שאני לא רוצה, אני כן רוצה להיות פקידה באותו חייל ולעשות כמה שאני יכולה על מנת לתרום לצבא. "העם אני יצליח לישון בלילה? משום מה תמיד בלילה הלב שלי פועם בבומים לא יודעת למה, ולוקח לי זמן להירדם. עוד חודש אני תורנית במבטח בבסיס, מה אני יעשה כדי לצאת מזה?): עוד מחשבות שעובורת לי בראש *אני לא יכולה להתקשר עכשיו למור, עכשיו אני צריכה להתאמו על שפגטים, כי עם אני יבוא לקיקבוקסינג ויראו שאני כבר פחות עושה שפגטים טוב, לא יאוהבו אותי ולא יחמיאו לי! אבל מצד שני.. אני כל הזמן קוראת ספרי פסיכולוגיה, ועושה לי טבלאות וספרים של ד"ר ברנס ואני מבינה שאני לא בסדר, ואני אומרת שמהיום לא משנה באיזה שעה מעכשיו אני התחיל לממש, ולא זה לא מצליח משום מה. אני נהיית אובססיבית מהר מאוד לדברים. אני נורא איטית ואדישה בעבודה, אני הכי רוצה בעולם, לשרת בשירות צבאי קרוב לבית. באותו חייל, עם זה אפשרי, להיות פקידה לא לעשות תורניות, אבל לעבור כמו שצריך ושאני יחזור הביתה אני אוכל ללמוד אנגלית, כי עם לא לטפל בזה עכשיו אז מתי? אחרי הצבא.. זה כבר יהיה מאוחר מידי, איך אני פותחת את העיינים עכשיו? ונהנת מהחיים? יש ימים שאני נהנת וכל שהאר הימים לא משהו.. אני יודעת שהצבא זה בית ספר לחיים, אבל אני לא מפיקה כלום ואני בקושי ישנה בין שבת לראשון(היום בו חוזרים לבסיס) מה אני עושה ומה אני צריכה להגיד לאותו פסיכולוג שאני הולכת עילו של הצבא, כדי שיעיבר אותי קרוב לבית? ויבין למה אני צריכה. בעצם מה אני עושה עם עצמי עכשיו? ממש בלי מסיבה.. והם כבר הלכו אבל אני צריכה ללכת לישון כי מחר צריכים לקום ב 8 לאכול כי ב 9 וחצי צריכים לצאת לספינינג, ואחרי זה צריכים ללכת לעשות תכשיט בחרוז כזה.. אין לי כוחות יותר! פשוט אין לי! אני רוצה עזרה , ורוצה לשמוע מה אתה חושב תודה.

guymgk

New member
ניריתה

בהחלט פנית למקום הנכון... כמו שאת מתארת את המצב יש הרבה סימנים ודברים דומים לאו סי די. איני איש מקצוע ולכן איני יכול לקבוע בבירור. הרבה פעמים הטורדנות של האו סי די גורמת גם להפרעות אכילה, לעיתים זה ממש קשור. איני יודע מי הבחורה שכתבה את זה, אך הזמיני אותה לפורום זה, היא תקבל את כל התמיכה והעיצות שהיא זקוקה להן. שיהיה רק טוב... גיא.

guymgk

New member
ברוכה הבאה ניריתה לפורום ../images/Emo24.gif

שאלה לי אלייך, האם פנית אי פעם לטיפול או ייעוץ פסיכולוגי?

לא,

כי ההורים שלי היו נגד ולא היה לי את הכסף לשלם ועכשיו הגעתי לצהל ואני מחכה שהתקשרו עלי שם מהפסיכולוגיה

את בטוחה שזה OCD מה שיש לך?

אני מקווה שלא, כאילו, לטובתך, משום מה לא שמעתי בזה את הOCD.. בכל אופן הצבא לא בטוח יוריד לך פרופיל , תלוי מה בדיוק יש לך, המגמה היא שלא יורידו לך פרופיל... מצד שני גם לעבור קרוב לבית זה לא תוך יומיים אז תתכונני לחכות קצת עם זה. שירתו איתי בנות עם בעיות אכילה, ואותן שלחו למוסד כזה מן קבוצת תמיכה לבנות כמוהן, והן דווקא הפיקו מזה דברים טובים, מצד שני הן היו שתי אנורקסיות במקרה רציני אז גם בזה אני לא יודע מה לומר לך. כל טוב

אבל אני ממש לא אנורקסית

אני לא בטוחה שיש לי את ההפרעה, הזאתי אמרתי אולי - זה מה שיש לי, כי אני לא יודעת.. אני לא אנורקסית גם אין לי הפרעות אכילה, כן היו לי, הדבר היחיד שמעסיק אותי כל היום זה הקלוריות אני כל הזמן שוקלת קוראים לזה התעסקות באוכל

guymgk

New member
תקרא פעם הבאה יותר טוב

את מה שאנשים כותבים פה בפורום. פרט להפרעות האכילה היא ציינה עוד נושאים רבים שכן מתקשרים לאו סי די. פשוטו כמשמעו - מחשבות טורדניות שבשלב מסויים מתבטאות במעשים כפייתיים (וכן גם להקיא את האוכל יכול להתפרש כמעשה כפייתי). זה שהצבא במקרה שלך לא נקט בשיטה נכונה וטובה לא אומר שהיא לא יכולה למצוא את הטיפול המתאים לה , גם במסגרת הצבאית. ואם זה הקלות עד השחרור, אז שיהיה הקלות עד השחרור. אין עניין של פז"ם ושטויות. אם לא שמת לב חלק גדול מהאנשים כאן עברו את הצבא, והצבא לא מושתת על דעת יחיד שלך. ותזכיר לי שוב פעם, איפה "לא שמעת פה את האו סי די" במקרה המדובר? אני בהחלט מאחל לאנשים לבוא בגישה יותר חיובית, אין טעם בהלהתבאס לפני שהיא ניסתה עוד. רבים מהקבני"ם בצבא זה פסיכולוגים באזרחות, אנשי מילואים בתפקידים זמניים. רבים מהם גם לא, זה עניין של הקב"ן בו נתקלת וגם אם זה לא מסתדר, ניתן לבקש הפניה נוספת. לא כל פגישה עם קב"ן צבאי זה כרונולוגיה ידועה מראש.

guymgk

New member
וצר לי שוב על המילים הקשות

אני נוטה להתבטא בחריפות לפעמים כשאני חש שנעשה או נאמר משהו שלא במקום. אם פגעתי, קבל התנצלותי.

guymgk

New member
לגבי פניה לפסיכולוג צבאי

הפסיכולוג, הקב"ן אמור להכיר את התופעה של האו סי די. מה שאת צריכה לעשות בפגישה איתו, זה להסביר לו בדיוק על הבעיות שלך, ועל התופעות שקורות לך בעקבות האובססיות השונות. את לא אמורה לדאוג ולהסביר לו מה הרצון שלך מהשירות הצבאי אלא אם כן הוא ישאל. נסי להיות עניינית לגבי התופעות ממש. לרוב ממה שאני הבנתי אנשים שמאובחנים עם בעיה כזו או אחרת (באו סי די) במהלך השירות הצבאי מועברים לבסיס יותר קרוב לבית ומקבלים הקלות שירות כמו לכל בעלי הפרופיל 45. אני יודע שקשה, מכיר טוב את ההרגשה הזו, שעייפים, עייפים מלחשוב, עייפים מלא לישון, עייפים מלהתמודד. את חייב לזכור שאת בצעדייך הראשונים לקראת טיפול בכל בעיה שלא תהיה, ומכאן יכול לבוא רק שיפור, עם התמדה ואמון. את תפגשי פה בפורום גם אנשים מאושרים שהצליחו להתמודד עם הבעיה. בהצלחה, גיא.

וואלה אז בוא תשמע משהו...

אנשים עם OCD בצבא לא מורידים פרופיל כל כך בקלות, אני למשל ועוד כמוני שאני מכיר עדיין עם פרופיל גבוהה, אפילו שאני זה שמנסה לשכנע אותם להוריד לי את זה.... הם הציעו לי טיפול תרופתי בנוסף לזה, וגם אחרי התרופות הם לא מתכוונים להוריד לי פרופיל אלא אם כן אני זה שממש רוצה. אני מנסה להוציא מהקב"נית שלי תנאים טיפה יותר טובים, אבל היא בשלה רק מנסה לשכנע אותי כמו איזה דילר מסיני לקחת תרופות ושזה ממש טובבבבב.... בזמן שאני יודע שעוד יום או יומיים בבית היו משפרים לי את המצב פלאים. אני משרת קרוב לבית רק במקרה כי המפקד הקודם שלי יצא איתי ממש גבר, אבל בתהליכים רגילים זה היה לוקח לי הרבה זמן, וגם עכשיו אני קרוב לבית אבל בבסיס סגור ולא יוצא כל יום, בניגוד להרבה אנשים שכמו תמיד תמיד יש אלה שיודעים לעבר את המערכת והם נהנים מיומיים בחודש בבסיס, בזמן שאנשים שבאמת סובלים כדי לומר 'עשיתי שלוש שנים' מקבלים רק חרא. בקיצור, תחליטי טוב אם יש לך כוח לכאב ראש המגעיל הזה שנקרא צבא כי באיזהשהו פז"ם מסויים זה כבר יהיה טיפשי לצאת.

תגובה לGUYMGK

אז דבר ראשון לא אמרתי שהצבא לא בסדר מבחינת טיפולים, להפך אפילו, הם הציעו לי תרופות ואפילו בלי להוריד פרופיל שזה לזכות בשני הציפורים במכה אחת... מה שכן, אין לסמוך על זה, קב"נים לא מתרגשים מכל דבר שיש, עם מה שהיא מתארת (שלדעתי זה פשוט איזה פחד להשמין כדי שהשפגט יצא חלק) אני לא בטוח שהם יאבחנו את זה כ-OCD, אוליי יש לה משהו אחר, ואין לי גישה שלילית, אם היא חושבת שיש לה OCD, אני רק יכול לאחל שאין לה. לא שמעתי על תיאור של 'טקסים' ומחשבות ממש ממש מטרידות, לכל אחד יש איזה שהוא מרכיב של OCD באישיות שלו, והשאלה היא באיזו רמה וכמה זה מושרש, גם בן אדם רגיל לגמרי יכול להיכנס לתקופה בה הוא באמת ובתמים מוטרד מהמשקל שלו ויספור קלוריות. ויש אובססיות שלדעתי הם לא כפייתיות. לא אמרתי שום דבר על פז"ם, אבל הצבא לא שש להקל לכל אחד את התנאים, יכול להיות שתלך ותקבל תרופות והכל אבל עדיין תעשה שבת לשלוש, את הצבא זה לא מרגש, OCD זה לא סוף העולם בשבילהם.

ועוד משהו...

קראתי שוב ושוב את ההודעה הראשונה שלה, ולדעתי העניה, יש אובססיות שהן לא קומפולסיות, או במילים אחרות, לא כל מוטרד הוא OCDיסט... שיהיה לך בהצלחה עם הפסיכולוג.

אני צריכה עזרה ממכם רגע

ראיתם את מה שכתבתי לכם..? אני פשוט צריכה ניסוח טוב של לפסיכולוג כי אני אף פעם לא יודעת איך להסביר את מה שיש לי , מרוב כמות הבעיות

אני לא בטוחה שאני מאובחנת בזה

ואתה יודע מה? אין לי בעיה שיורידו לי 45 , כל עוד אני לא יצא מהצבא וכן יהיו לי הקלות, אני כבר עייפה!! לגמריי אוף,

אמא11

New member
היי ניריתה ובוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני לא חושבת שמישהו כאן בפורום יכול לתת לך ניסוח טוב למה שיש לך, כי על סמך שתי הודעות קשה בדיוק לדעת ממה את סובלת והיכן לשים את הדגש. באותה מידה את יכולה להדפיס את ההודעה הראשונה ולהראות לקב"ן/ית. אני חושבת שהדרך הכי טובה היא להתישב ולרשום את הדברים שמציקים לך. לפעמים כשהדברים רשומים על נייר הם מסתדרים גם בשכל ונראים פחות מבולבלים. את לא ישנה בלילות מרוב מחשבות - תכתבי את זה. תתני כמה דוגמאות על מה את חושבת בלילות (ותוסיפי בערך כמה זמן מחשבה את מקדישה לכל "נושא") תוסיפי לרשימה למה את מתכוונת בהפרעת אכילה - כמה זמן את מקדישה לספירת הקלוריות ואם את באמת אוכלת לפי זה, תוסיפי את הקשיי למידה. אני מקוה שהכנת רשימה כזו תעזור לך ותכוון אותך כי תוך כדי כך שתעבדי עליה, אני חושבת שתוכלי להחליט מה הכי מציק לך, מה מציק לך אבל קצת פחות ועוד. נקווה שתפלי על קב"ן טוב שיוכל לכוון אותך גם מבחינת האבחנה והטיפול וגם מבחינת ההמלצה לשרת קרוב לבית. בהצלחה תמי

noah000

New member
ניריתה,

שני דברים. קודם כל, אני חושבת שבאמת הדרך הכי טובה לנסח את הדברים זה לכתוב אותם על דף בצורה ברורה, כל דבר שמפריע לך בשורה נפרדת, כי זה קצת הולך לאיבוד בתוך כל הפרטים על המסיבה והרגל, ספינינג, קיקבוקסינג, וכל היתר, וקשה "לדוג" מתוך כל הפרטים האלה מה הבעיה הראשית שמציקה לך. אני מבינה שאת מביאה את הפרטים האלה כדי לתאר מה מפריע לך, אבל למשל אם הבאת את הדוגמה של הקיקבוקסינג כדי להגיד שאת מוטרדת מדי לדעתך מהשאלה אם יאהבו אותך גם אם לא תצטייני במשהו - אפשר להגיד ישר את זה. בכל מקרה, גם אם זה לא יהיה הכי מאורגן זה בסדר. הרבה אנשים באים לפסיכולוג ולא יודעים להגיד בדיוק מה מפריע להם. אבל בהחלט יכול לסייע לך אם תכתבי את זה (אפילו רק לעצמך) כי זה יארגן לך קצת את מה שאת רוצה להגיד. דבר שני, אני חושבת שאולי כדאי להוריד קצת בקריאת הספרים על פסיכולוגיה לתקופה. נשמע שאת כל הזמן מוטרדת מהשאלה מה בדיוק יש לך ומחפשת שם לבעיה, וזה מובן. אבל כשפותחים ספר פסיכולוגיה בחיפוש אחרי משהו שתואם את מה שאת מרגישה, גם אם את אדם בריא, אפשר בקלות לצאת מזה בתחושה שיש לך מינימום 5 הפרעות נפשיות.
זה כמו סטודנטים לרפואה שקוראים בשנה הראשונה את הספר ומתחילים לחשוד שיש להם מחלות שעד אותו רגע לא חשבו עליהן. כשכל הזמן את מנתחת את עצמך ועושה טבלאות וסיכומים של מה קורה איתך, כל דבר מתחיל להיראות כמו בעיה. אז מודעות עצמית זה טוב, אבל כדאי להשאר עם היד על הדופק כדי שלא תכניסי את עצמך למצב שיומם ולילה את חושבת רק על מה בדיוק השם של מה שמטריד אותך. שיהיה בהצלחה...

תודה רבה ->

זה מה שכתבתי לפסיכולוג. יש לי כ"כ הרבה בעיות. ואני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל. אבל אני כן התחיל.. מה שאני יגיד בתכלס. זה שאני צריכה זה לעבור להיות קרוב לבית. ושאני צריכה להיות עם אנשים איכותיים, וצריכה שיהיו לי יציאות טובות. אני נועה בת 18 וחצי. ואני רוצה לגעת בכמה נגיעות: (שים לב, שנורא קשה לי להתבטא) 1. אני מבזבזת את כל הילדות שלי, פשוט כל הילדות שלי הולכות. נתחיל בזה שאני לקוית למידה. – שהלוואי וזאת הייתה הבעיה שלי כרגע. – פשוט רציתי שתדע. היו לי הפרעות אכילה, שהתחילו לי מכיתה ט' עד אמצע כיתה י', בכיתה י' הכרתי תזונאית מצוינת. שבזכותה עברו לי ההפרעות אכילה. הייתי מאוד גמישה עם עצמי באוכל.. בזכותה הפסקתי להיות אובססית לכפיפות בטן, ולאירובי וכו'. הגעתי עליה שכבר הייתי מאוד רזה, והבטחתי לה שעם היא תכתוב לי תפריט שאני ישמין בו והוא יהיה תפריט טוב, ובעצם כל מה שהיא תגיד לי אני יעשה, כי הבנתי לבד שאני צריכה לעלות במשקל. ההורים שלי נגד טיפול פסיכולוגי והבנתי שאין לי ברירה. ואז התגייסתי, וכאן הפסקתי את הטיפולים שלי איתה. בטירונות ובקורס אכלתי רק שטויות, עכשיו הבעיה היחידה שלי, שאני מתעסקת באוכל כל הזמן, אני אוכלת כמות בסדר של אוכל, כמו שצריך, וכמו שמתאים לי, אבל אני לא מפסיקה לחשב קלוריות, כל יום שישי ושבת שלי נהרסים כדי לחשב כמה יש בזה, ומה להביא לבסיס לכל השבוע.. ואיזה כושר אני יעשה בסוף שבוע? ואיך אני הספיק גם לעשות את זה, וגם להפגש איתה, אני כל הזמן שוקלת את הקורנפלקסים שאני רוצה לאכול, וכל הזמן מודדת בכוס מדידה את החלב כדי לדעת בדיוק כמה אני יכולה לשתות נס היום.. פשוט הבעיה שלי עכשיו – וזאת בעיה שלו הייתה לי לפני שהתגייסתי, שאני ממש מודדת ומחשבת כל דבר – רק לפני שבועיים בערך התחלתי ללכת שוב לתזונאיית.. (ועוד הסבר אני המשיך בדיבור). זה נורא קשה. כי הכסף נגמר לי מאוד מהר, ואני לא אוכלת בחדר אוכל, כי אני לא מסוגלת לאכול שם, וגם לא להיכנס לחדר אוכל. אני לא מסוגלת משום מה להריח את הריח בחדר אוכל, וגם בטירונות לא נכנסתי. והבעיה שאני לא מסוגלת לעשות תורנות מטבח, אני ישר מחליפה עם מישהי ועושה עבודות רס"ר – לא אכפת לי לעשות את זה כל בשבוע, רק לא לעשות מטבח. אני לא מסוגלת להריח את החדר אוכל הצבאי. בטירונות הייתי נכנסת לשם וסותמת את האף, אני בטוחה שזה קשור להפרעות אכילה איכשהוא.. ולהתעסקות שלי באוכל. עם הייתי קרובה לבית, היה לי יותר קל לטפל בהתעסקות הזאת, ולא היה נגמר לי הכסף בבנק. בגלל ההפרעות האכילה שהיו לי בתקופת החטיבה, לא למדתי ואין לי בגרויות, ואני לא יודעת אנגלית (דבר שאני כ"כ מצטערת עילו) והוא כל כך חשוב לי. כל כך חשוב לי לשרת ליד הבית ושיהיו לי יציאות טובות כדי, לטפל בהתעסקות שלי באוכל וללמוד קודם כל לדעת לדבר ולהבין אנגלית. 2. הלחץ – אני לא יודעת למה.. ואני לא יודעת עם זה בגלל שאני רחוקה מהבית או לא, אבל לדעתי זה יותר העבודה עצמה. אני כל הזמן מסתכלת בשעון בפלאפון, ואני מפחדת לעבוד כל הזמן נכנסת עבודה מיידית ואני נכנסת ללחץ אני לא ישנה בלילה מרוב לחץ, של מה יהיה מחר, העם אני השתחרר בשעה 17:30? או שהמפקד ידפוק אתי באיזה עבודה שצריכה להיות מוכנה למחר ב 20:00, אני חיה בחוסר ודעות, העבודה בפיקוד נורא מלחיצה אותי, איך שהיא נכנסת פתאום מהר במיידית, וגם עם יש עבודה שוטפת אני לא מרשה לעצמי לנוח לצאת לכמה דקות לשאוף אוויר, כי אני כל הזמן חושבת על העבודה, עד כדי כך שבלילה הלב שלי דופק ממש מהר, ולוקח לי המון המונים של זמן להירדם, ועם אני נרדמת אני כמה עוד כמה פעמים ועוד כמה פעמים, וככה מהרגע שנכנסתי לפיקוד , וחבל לי כי סוף סוף יצא לי להיות במקום עם אנשים איכותיים, ולהכיר אנשים נחמדים, אבל זה לא בשבילי. כל הזמן אני מוצאת את עצמי במרפאה, והרופא אמר לי שזה בגלל שאני כל הזמן בלחץ כל הזמן חושבת כל הזמן מוטרדת לא רגוע לרגע, פשוט מתוחה כמו שרוך. תראה אני לא רוצה שתוריד לי פורפיל נפשי, אני כן רוצה לשרת בצה"ל – אבל בתור משהו שאני כן יכולה לעשות ולתרום – למשל פקידה ותפקידים שאני כן יכולה לתרום, ושבמקביל עליהם אני אוכל לטפל בהתעסקות שלי באוכל ובהחלמה שלי. ועם אתה חושב להוריד לי פרופיל נפשי, נגיד בגלל שאני לא מסוגלת להכנס לתורנות מטבח, אז מצידי תוריד לי רק על זה, כי אני באמת לא מסוגלת ומפחדת, אני לא יודעת מה לעשות בקשר ללחץ, ולא יודעת מה לעשות בקשר להתעסקות לאכול – אני מודעת לזה שאני מתעסקת ושיש לי בעיה, ואני רוצה לטפל בה, ושוב אני אוכל לטפל בה והתחלתי לטפל בה, רק עכשיו עם אני יהיה קרוב לבית ויהיו לי יציאות טובות, אני אוכל גם לעשות יוגה \ ללכת לשחות לעשות דברים שירגיעו אותי, ולא לחשוב כל סופ"ש מה לקחת לבסיס ולהיסחב עם שתי תיקים. כבדים שהורגים לי את הגב, סך הכל אני רוצה להרגיש טוב, ולהפסיק לא להרגיש טוב כל יום, ולישון כמו בן אדם ולאכול כמו בן אדם. 3. הדבר האחרון שהוא קצת פחות מלחיץ אותי זה לשמור, ומזל שבבסיס שלנו אנחנו לא שומרים, כי בטירונות הביאו לי נשק והייתי בסדר, גם במטווחים למרות שלא ממש הצלחתי הייתי בסדר. אבל ברגע שעליתי לעמדת שמירה , התחלתי לפחוד וכל הלילה שבאותו יום, היו לי סיוטים וחלמתי שפוגעים בי, הוא שבאים עליי מחבלים. פשוט סיוטים, ולכן היה לי מזל שאין לבנות בבסיס הזה שמירות, עד שאמרו שעכשיו יתחילו כנראה השמירות גם לבנות, ושוב לא ישנתי כל הלילה מרוב שחשבתי על זה מרוב פחד, מה שעשו איתי בסוף בטירונות נתנו לי לשמור יחד עם עוד שתי בנות, וככה הייתי בסדר.

noah000

New member
שיהיה בהצלחה...

אני חושבת שמה שכתבת נשמע יותר ברור מהגרסה הקודמת, ומקווה שילך טוב...

למעלה