עזרה!!! מישהו יודע איך פותחים קומונה? בבקשה תעזרו לי!!!
G GILADOS New member 26/9/04 #1 איך פותחים קומונה: על מנת לפתוח קומונה יש להיכנס לדף הראשי של הקומונות וללחוץ איפה שכתוב "להצטרפות" ולעקוב משם אחרי ההוראות.
איך פותחים קומונה: על מנת לפתוח קומונה יש להיכנס לדף הראשי של הקומונות וללחוץ איפה שכתוב "להצטרפות" ולעקוב משם אחרי ההוראות.
ד ד ו ר י נ י New member 26/9/04 #2 ........................... אז ככה:{ אבל אני לא בטוחה....} את נכנסת לתפוז קומונות,לניהול קומונות בצד ימין ומשם פותחת קומונה. נצל"ש---מי ראה אתמול ערוץ 16 בהוט??? היה סרט עם נתן רביץ ואחר כך סרט עם נירו לוי!!!איזה יפה היה...
........................... אז ככה:{ אבל אני לא בטוחה....} את נכנסת לתפוז קומונות,לניהול קומונות בצד ימין ומשם פותחת קומונה. נצל"ש---מי ראה אתמול ערוץ 16 בהוט??? היה סרט עם נתן רביץ ואחר כך סרט עם נירו לוי!!!איזה יפה היה...
T TaLosH lOvE nAtAn New member 26/9/04 #3 אני ראיתיייייייי עם נתןןן דייי הוא כל כך מווווושלםםםםם הוא היה עם זקןןןן חחחחח איזה חמודדדד איזה נשמה הוא היה שמההההההה אחלה סרט זה היה למרות שהוא היה מפחידדדדדד
אני ראיתיייייייי עם נתןןן דייי הוא כל כך מווווושלםםםםם הוא היה עם זקןןןן חחחחח איזה חמודדדד איזה נשמה הוא היה שמההההההה אחלה סרט זה היה למרות שהוא היה מפחידדדדדד