עזרה!!!
שלום מלאכיות שלי..
(וגם למלאכים..
) מה שלומכם? אני מקווה שיותר טוב.. יש לי שני סיפורים של חברות שלי.. שאני טיפה דואגת להן.. הייתי רוצה לדעת מה אתן חושבות.. אוקי, אז בואו נתחיל: א. יש לי חברה מאוד טובה.. שהיא החליטה לעשות דיאטה.. עד לפה הכל טוב. עכשיו.. הדיאטה שלה כוללת: 5 תפוזים וביצה.. זה לא נראה לכם מעט?? הרי אאוכלים בצהרים ארוחה בשרית.. והתחליף שלה לזה זה תפוז?. זה נשמע לי מושר.. וניסיתי לדבר איתה על זה.. והיא אומרת שדיאטן הביא לה את התפריט הזה.. מוזר לי.. מה אתם חושבים? ב. יש לי עוד חברה קרובה.. ש.. לא ממש אוכלת! זאת אומרת.. היא לא הכי רזה.. לא הכי שמנה.. וגם.. לא הכי אוכלת.. אנחנו יושבים אצל חברה.. כולם `` מנשנשים`` והיא? היא כלום. לא נוגעת.. בנות באו אלי.. הכנו ארוחת צהריים.. והיא? ``אני לא רעבה.. תודה`` והיא לא אכלה כלום כל היום!!! הלכנו לקפולסקי לכבוד ממולדת של ידיד.. כולם הזמינו הרים של אוכל (שהיה טעים מאוד דרך אגב
) והיא? ``עזבי ספיר.. אני בדיכאון.. ואין לי תאבון`` היא גם הייתה אנמית או משהו כזה.. (אין לי מושג מה זה..
) אני ממש דואגת... ממממממשששש מה אתם חושבים?? אני מאוד אודה!!! אוהבת את כולככככככככםםםם... ספירו`ש.. 
שלום מלאכיות שלי..