עזרה...

a r u

New member
עזרה...

איך מוסיפים קובץ jpeg לכתובות אני רוצה להוסיף תמונה
 

a r u

New member
איך מצרפים תמונה פשוטה לתגובה?

מה סדר הפעולות יש לי תמונה שאני רוצה להראות בפורום פשוט ולעניין אני פשוט טירון במחשבים זה הכל
 

kyle

New member
אה אוקי...

מתחת לחלון שבו אתה כותב את התגובה, יש לך 3 אפשרויות- להוסיף כתובות אינטרנט, לקשר לאתרים ע"י מילים בתוך ההודעה, ולהוסיף קובץ (זה ממש מעל ה"שלח"). בסדר?
 

a r u

New member
אהה תודה אז הינה התמונה

הסתובבתי בתל אביב ופתאם נחרדתי לגלות שמשהו השתבש בעיר אבל לא בדיוק ידעתי על מה בדיוק אולי תוכלו לעזור לי לגלות מה השתבש... (אני מקווה שהתמונה יצאה)
 

a r u

New member
נ.ב.

התמונה פורסמה בפורום לפני מספר ימים תודה מראש על השימוש
 

beivushtang

New member
מצאתי מה השתבש

מגדלי תל אביב 3 ו 4 אמורים ליצור ריבוע עם 1 ו 2 ולא להרחיב את השורה.
 

a r u

New member
:-אוי באמת תודה אבל לא לזה התכוונתי

אם תביט היטב תראה שמגדל 2 במגדלי ת"א מוסתר ע"י מגדל 4 הם אכן יוצרים רבוע (אולי הם צמודים מידי אבל בכל זאת יוצרים ריבוע) כשביקשתי למצוא את השיבוש לא התכוונתי שאכן תמצאו שיבוש (כולם יודעים מגדלי ת"א, מגדל אגד, אמפא ביזנס, רנו וכ"ו) אלא זאת "בדיחה" כמו בפינה השבועית לילד ב7 ימים בידיעות אחרונות היכן מתחבא דמות מסויימת בציור... (את הציור עשיתי בתוכנת צייר פשוטה של חלונות אני חושב שזה נראה לא רע יחסית -לא?)
 

a r u

New member
כמו כן...

אני מודע שלא הכנסתי הרבה מגדלים וזאת ע"מ לא להרוס את הציור לדעתי יתר מגדלים יהרסו את האמינות של הציור ויעשו אותו יותר מידי עמוס ולא מובן לכן בחרתי את המגדלים הבולטים ביותר ושכמה שפחות מסתירים אחד ת'שני...(עשיתי ת'ציור עם הרבה שכבות אחת על גבי השניה)
 

danezeq

Member
יצא מצויין!

לאחרונה יש כאן תופעה כזאת בפורום של "איך הייתי רוצה שהסקייליין יראה" אבל הפעם מישהו סוף סוף העלה משהו שנראה ריאליסטי! יפה מאוד! עבודה מעולה! אגב לדעתי אם תכניס את כל המגדלים שאתה מכיר זה לא חייב להרוס את התמונה - תנסה ממש יפה יצא
 

a r u

New member
לדניאל...

לפי הבקשה שלך הוספתי עוד מגדלים לציור אולם כפי שחששתי זה יצא לא משהו (לשיפוטכם) יותר מגדלים יסתירו את האחרים
 

סופה 20

New member
אנייי יודע מה שונה..

בנו את המגדל הריבוע של עזריאלי ! :) מדהים!
 
למעלה