סדר עדיפות.. הבעיה העיקרית שלך עכשיו זה הוירוס לא העידכונים של WINDOWS.. תסימי איתו ואח"כ בזמנך הפנוי והנקי מוירוסים תעדכני את ה WINDOWS... תזכרי תעשי את הסריקה במצב בטוח (הפעלה מחדש של המחשב ולחיצה על F8 לפני שעולה הלוגו של WINDOWS)...
והנורטון אוטומטית מכניס וירוסים שהוא לא יכול להסיר לQuarantine, מה שנקרא "בידוד" וזו הסיבה שהמחשב שלך לא מוצא וירוסים בסריקה. לחצי פעמיים על האייקון של הנורטון ולחצי על LIVE UPDATE, שלי התעדכן אתמול.
1. תעדכני את האנטי וירוס בעידכונים הכי אחרונים (חשוב מאוד!) 2. את הסריקה לוירוסים תעשי לא רק לכוננים C ו D אלא לכל המערכת (סריקה מקיפה). 3. את הסריקה תבצעי ממצב בטוח ככה אם הוירוס יושב על מערכת שפועלת בד"כ ברקע היא לא תפעל במצב בטוח והנורטון יצליח להסיר את הוירוס. 4. ואחרון יש פורום שלם לדברים האלה אבטחת מידע והגנה
כבר קרוב ליומים קובץ לי למסך הודעה מנורטון אנטי וירוס שיש לי וירוס במחשב ששמו : js.excepltion.exploit משהו כזה.. ואין לי מושג מה זה ואיך מסירים אותו מהמחשב? עשיתי בדיקת וירוסים בכונן d,c ובשתי החיפושים היה רשום שלא מצוא כלום.. אז מה זה יכול להיות לעזעזעל?!
אז אני אפרט קצת יותר מצב בטוח- בשביל להכנס למצב בטוח צריך להפעיל מחדש את המחשב וללחוץ על F8 לפני שעולה הלוגו של WIN ז"א במסך השני איך שאת מפעילה את המחשב. וכן את הסריקה של פול סיסטם סקן FULL SYSTEM SCAN ושוב בהצלחה