עזרה..

א ו ד ם

New member
אוקי אז ככה..

subscripsion servic - רשום לי ה- 5.1.04 verus definition- רשום ה- 30.4 ועכשיו אני עושה את הסריקה.. רק איך להכניס להסגר אין לי מושג?

psyoptic

New member
יקירה...

סדר עדיפות.. הבעיה העיקרית שלך עכשיו זה הוירוס לא העידכונים של WINDOWS.. תסימי איתו ואח"כ בזמנך הפנוי והנקי מוירוסים תעדכני את ה WINDOWS... תזכרי תעשי את הסריקה במצב בטוח (הפעלה מחדש של המחשב ולחיצה על F8 לפני שעולה הלוגו של WINDOWS)...

Taffy

New member
בעיקרון, את לא מוצאת את הוירוס מאחר

והנורטון אוטומטית מכניס וירוסים שהוא לא יכול להסיר לQuarantine, מה שנקרא "בידוד" וזו הסיבה שהמחשב שלך לא מוצא וירוסים בסריקה. לחצי פעמיים על האייקון של הנורטון ולחצי על LIVE UPDATE, שלי התעדכן אתמול.

psyoptic

New member
טוב אז ככה..

1. תעדכני את האנטי וירוס בעידכונים הכי אחרונים (חשוב מאוד!) 2. את הסריקה לוירוסים תעשי לא רק לכוננים C ו D אלא לכל המערכת (סריקה מקיפה). 3. את הסריקה תבצעי ממצב בטוח ככה אם הוירוס יושב על מערכת שפועלת בד"כ ברקע היא לא תפעל במצב בטוח והנורטון יצליח להסיר את הוירוס. 4. ואחרון יש פורום שלם לדברים האלה אבטחת מידע והגנה
בהצלחה

א ו ד ם

New member
חחחחח אוקי אוקי..

והסריקה שצריך לעשות במצב בטוח זה מה שההוא אמר שנכנסים לאנטי וירוס ועושים "מקין מי קומפיוטר" ???

חייםלוי

Member
מנהל
אחרי שתגמרי את הסריקה במצב בטוח

תכבי את המחשב ותדליקי מחדש. זאת הדרך היחידה לצאת ממצב בטוח.

א ו ד ם

New member
עזרה..

כבר קרוב ליומים קובץ לי למסך הודעה מנורטון אנטי וירוס שיש לי וירוס במחשב ששמו : js.excepltion.exploit משהו כזה.. ואין לי מושג מה זה ואיך מסירים אותו מהמחשב? עשיתי בדיקת וירוסים בכונן d,c ובשתי החיפושים היה רשום שלא מצוא כלום.. אז מה זה יכול להיות לעזעזעל?!

א ו ד ם

New member
וואי תודה...

רק עוד שאלה.. איך עושים סריקה מלאה של המחשב?? איך מעדכנים את האנטי וירוס?? סלחו לי אבל אני ומחשבים לא הולך ביחד..

psyoptic

New member
אממ...

אני לא בטוח שאני הבנתי את מה שאת הבנת
אז אני אפרט קצת יותר מצב בטוח- בשביל להכנס למצב בטוח צריך להפעיל מחדש את המחשב וללחוץ על F8 לפני שעולה הלוגו של WIN ז"א במסך השני איך שאת מפעילה את המחשב. וכן את הסריקה של פול סיסטם סקן FULL SYSTEM SCAN ושוב בהצלחה

א ו ד ם

New member
אההה אוקי סבבה..

שוב תודה ר-ב-ה לשניכים!!! מצטערת על כמות השאלות.. פשוט אני ומחשבים לא מסתדרים.. אז תודה .. שוב..

א ו ד ם

New member
אההההההההההה

אוקי עכשיו הכל הסתדר לי והבנתי.. תודה תודה תודה.. וכמה זמן הסריקה הזאת לוקחת?!

א ו ד ם

New member
הקפצה...

אנשים זה חשוב!!!!! ועוד שאלה בדרך.. אפשר קישור להורדת נורטון חדש ומעודכן !?

דריזט

New member
הריצי סריקה מלאה

ומחקי את כל הקבצים הנגועים. כמו כן עדכני את האספלורר שלך דרך windows update.

למעלה