עזרה!!!

עדן..

New member
עזרה!!!

היי לכווולם!!! אני צריכה עזרה לפני הרבה זמן קראתי באינטרנט או באיזה ספר כישוף ,ואולי לא על זה שאני יכולה לקבוע או לשלוח למישהו חלום מסויים,או מסר ע"י חלום. ואני ממש לא זוכרת איפה ואני רוצה לנסות את "הכישוף" הזה!!! אז מישהו יודע את הטקס הזה הלחש או שיודע איפה אפשר למצוא את זה אז תכתבו לי אותו אני צריכה אותו דחוף!!!! תודה מראש:)

grizelda

New member
לא כישוף

לפי ידיעתי אין לחש או טקס מיוחד בשביל לשלוח מסר או להיכנס למישהו לחלום. זה בהחלט אפשרי אבל דורש מאמץ, תרגול וריכוז. לא ניתן להשיג את המטרה שלך בכזאת קלות מתבקשת. מה שאת מחפשת בעצם ניתן להשיג עי" כניסה לחלום צלול או סתם להיכנס למדיטציה מאוד עמוקה ולחדור לתת מודע של הבנאדם. הדברים האלו אפשריים לגמרי אבל אני צריך להיכנס לדברים האלה שלב שלב ועם המון תרגול. כמובן שתצטרכי גם ריכוז, ביטחון עצמי ואמונה בעבודה שלך. איך עושים את זה? אלו תהליכים שעד כמה שאני ירצה אני לא יצליח לפרט כמו שצריך בהודעה הזאת. מומלץ להיכנס לפורום חלומות צלולים. אני בטוחה שהקהילה שם תעזור לך. ואם אני זוכרת נכון יש להם קישור לאתר נהדר שמסביר מהבסיס מה זה חלום צלול ואיך להגיע לרמה גבוהה מספיק כדי להיכנס לחלומות של אחרים. בהצלחה

למעלה