עזרה :)

lim02

New member
עזרה :)

רוצה להכין עוגה אבל מפחדת שטועה בתרגום.. תוכלו לעזור לי בבקשה? 2 3/4 cup all purpose flour 2 1/2 teaspoons baking powder 1/2 teaspoon salt 2/3 cup butter, softened 1 lb. light brown sugar (Oh my and thank you!) 3 eggs 1 teaspoon vanilla 11.5 ounce package milk chocolate chips 1 cup chopped pecans (optional) By mixer: Sift flour, baking powder and salt in a large bowl. Set aside. Combine butter and sugar using a mixer until blended. Add eggs, one at a time to sugar mixture, mixing on low in between each addition. Add vanilla and mix. Add flour and mix until combined. Stir in chips and then pecans. By hand: Sift flour, baking powder and salt into a large bowl. Set aside. Stir brown sugar into softened (not melted) butter in another large bowl until butter disappears. You can use the back of your spoon to help incorporate the two together. Add eggs one at a time to butter mixture and stir well after each egg. Add vanilla, chocolate chips and nuts. Mix well. Add dry flour mixture and stir until well combined. Coat a 13 X 9 pan with non-stick spray and spread batter evenly into dish. Bake at 350 degrees for 30 minutes or until top is golden brown. Make sure you don’t over bake. זה מכאן http://www.bakerella.com/i-hope-you-have-chocolate-chips-handy/
 

wind22

New member
בבקשה:

בעזרתו האדיבה של גוגל טרנזלייט, עם שיפוצים ותיקונים שלי 3/4 2 כוס קמח 2 1/2 כפיות אבקת אפייה 1/2כפית מלח 2/3 כוס חמאה, מרוככת £ 1 סוכר חום בהיר (כאן לא הצלחתי למצוא, תחפשי טבלאות המרה ברשת) 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 330 גרם חבילת שוקולד צ 'יפס 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים (לא חובה) הכנה עם מערבל: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. מניחים בצד. מערבבים חמאה וסוכר בעזרת מערבל עד למרקם אחיד מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם אל תערובת הסוכר, לערבב על מהירות נמוכה מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים עד לאחידות מערבבים פנימה שוקולד צ 'יפס ואז את אגוזי פקאן. הכנה בידיים: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לתוך קערה גדולה. מניחים בצד מערבבים סוכר חום לתוך חמאה מרוככת (לא מומסת) בקערה גדולה נוספת עד שהחמאה נעלמת. אתה יכול להשתמש בחלק האחורי של הכפית כדי לסייע לעבד את השניים יחד. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם לתערובת החמאה ומערבבים היטב לאחר כל ביצה. מוסיפים וניל, שוקולד צ 'יפס ואגוזים. מערבבים היטב. מוסיפים לתערובת הקמח היבשה ומערבבים עד לתערובת אחידה לשמן היטב תבנית בגודל 29 על 32 (בערך- בסנטימטרים) בעזרת תרסיס שמן או חמאה רכה. מעבירים את התערובת לתבנית. אופים ב 180 מעלות (צלזיוס) במשך 30 דקות או עד שהוא חום זהוב. ודא שאתה לא אופה יתר על המידה
 

bali

New member
מנהל
לגבי הסוכר החום הבהיר

LB = פאונד = 454 גרם. כמובן שמעגלים ל 450 גרם וזה יוצא 2 כוסות ורבע של סוכר.
 

lim02

New member
זה יצא ממש הרבה

שמתי בסוף כוס סוכר אחת ו1.5 כוסות קמח ויצא ממש מתוק.. אבל המתכון מעולה!
 

bali

New member
מנהל
לאמריקאים יש נטייה להגזים במתיקות

ובכמויות שומן במאפים... העיקר שהמתכון בבסיסו מעולה. תמיד אפשר לעשות התאמות לטעם האישי.
 
למעלה