עזרה!

• פותח הנושא ita89
  • פורסם בתאריך

ita89

New member
עזרה!../images/Emo53.gif

אני רוצה לבנות סימפול שמורכב ממשפטים קלאסיים מסרטים (דברים שטחיים כמו יפי-קאי-יי מאט'ר פ'אקר ושאר השטויות). עכשיו אין לי כוח לקחת את הסרט לתוכנת עריכה, למצוא את הסצינה הספציפית ואז לעשות הפרדת סאונד מתמונה. האם יש איזשהו אתר שמכיל קטעי סאונד של משפטים קלאסיים שכאלה? תודה מראש

Psycho BuZZ

New member
עצה שלי:

אל תשתמש בקטעים קלאסיים, בטח השתמשו בהם לפניך. ותשתמש במשהו שאתה אוהב ומכיר ורלוונטי לחרא שלך.

ita89

New member
כנראה לא הבנת אותי

אני לא מתכוון לעשות סרט או משהו.. אני עושה תוכנית רדיו ויש בה פינה של ביקורת סרטים.. ובפתיח שלה צריך להיות סימפול של משפטים קלאסיים (מכל סוגי הסרטים).

ita89

New member
מי אמר שאני לא אוהב?

ותאמין לי, אם אני אסים בסימפול משפטים מסרטים לא יידועים שאף אחד לא מכיר לא יידעו שזו פינת-קולנוע. נ.ב פול מטאל ג'קאט סרט בן זונה! גם התפוז המכני באותו הקשר

ב י ש ו ף

New member
יחזקל 17

זה השורה של הסרט ספרות זולה לפני שהוא מוציא אותם להורג ויש שם עוד דיאלוג מעניין, על הצרפתים כשג'ון טרבולטה מספר לו על הרגלי האכילה השתיה והעישון שלהם. יש את דנירו "אר יו טוקינג טו מי?" וגם את "איף יו וונט טו שוט שוט דונט טוק" . יש לך את "איי לובד מאיי סאן פרום דה מומנט היא אופנס איז אייז אנד טיל דה מומנט יו קלוזד דאם" (טרויה) "פרנקלי מאיי דיר איי דונט גיב אה דם" ((חלף עם הרוח) "איי דונט וונט טו איר פרום יו, איי וונט טו היר אבוט יו " (סינמה פרדיסו יש גם אחלה קטעי פסנתר) טו פאק שקור (הני אוף יו ניגר וואנה ברינגט ברינגט, באט ווי איי סינג הט איי ברינג דה דרמה פאק יו אנד יור מאדרפאקה מאמאה" יצרים בדם (משפט כשהבלונדיני נכנס לכלא "איי סינדרלה קטס יור סלף אנדרלה" (משהו כזה לא זוכר בדיוק) וכל הבולשיט של "פאטוס לוקוס".

למעלה