עזרה!!

shlomit76

New member
עזרה!!../images/Emo53.gif

כתבתי כבר אתמול, ומשום מה אף אחד לא עונה לי.אחותי הקטנה בת 24 סובלת כרגע מבולמיה, בעבר היא סבלה מאנורקסיה ובשנה האחרונה היא בולמית. יש לה התקפי אוכל ואח"כ היא מקיאה או משתמשת בדרך קבע במשלשלים. ביגלל מצבה היא לא מתקשרת עם אף אחד בבית מלבדי, יש לה תחושות שכולם נגדה ואף אחד לא מוכן לעזור לה(דבר שכמובן אינו נכון). ניסינו לשכנע אותה לפנות לפסיכולוג אבל היא לא מעוניינת, בתקופה האחרונה היא סובלת מדיכאונות קשים במיוחד. אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי לעזור לאחותי. תודה רבה.

שאלה קשה .. ../images/Emo122.gif

קודם - מבינה את הדאגה שלך.. היא היתה כבר בטיפול כל שהוא ??

shlomit76

New member
לא

היתה תקופה שהיא היתה בסדר , אבל בתקופה האחרונה זה פשוט מחמיר כל נושא הדיכאונות שנלווים לבעיה.

shlomit76

New member
תודה

ציפור נחמדה, תודה רבה אני אשמח מאוד אם תדברי איתה, גרמתי לה להיכנס לפורום ואני אשמח אם תוכלי לשוחח איתה

שלומית...

אני כ"כ מצטערת,אני לא ממש יודעת מה להגיד. אם את באמת האדם היחיד בבית שהיא מתקשרת איתו נסי לגרום לה להרגיש שיש מי שמבין אותה. אם היא בדיכאון תנסי לשכנע אותה שבעזרתך ובערת טיפול היא יכולה לצא מזה... תתמכי בה הכי הרבה שאפשר... אולי תנסי לשכנע אותה לקרוא קצת הודעות כאן ואולי אף לכתוב בעצמה... לצערי זאת כל נעזרה שאני יכולה לתת. מקווה שתקבלי עוד רעיונות מאנשים אחרים... מבינה את הדאגה שלך... מתארת לעצמי מה ובר על משפחתי... מקוה שיהיה טוב!!!
ליהי

פוקיטה

New member
ממ אני לא יודעת אם זה יעזור .. אבל

אני מקווה שכן ! אמרת שהיא בדיכאונות עמוקים בתקופה האחרונה לא ? אז אולי זו הסיבה שהיא מתנגדת ללכת לכל דבר וחושבת שכולם נגדה ?? כי שאתה בדיכאון אתה לא רוצה לשמוע מאף אחד ... לפחות אני ככה .. לפי דעתי דבר ראשון! צריך לזרוק את כל המשלשלים מהבית .... כדבר ראשון! היא חייה בבית של ההורים או לבד גם ? זה חשוב! ואם היא מקשיבה רק לך ..אז אולי תבואי אלייה בגישה של .. בואי נעשה הסכם אני ואת מתחילות לאכול בריא ולעשות כושר אבל ביחד! זאת אומרת ... תעשי איתה הסכם על משהו שתעשו ביחד! שתעברו יחד! כמו ללכת למכון כושר להתעמל כמו להתחיל לאכול בריא ... ותנסי לראות איך זה הולך ... הייתה לי חברה פעם שאני ואחותה עשינו את זה כי היא דיגמנה והיו לה מיליון בעיות עם האוכל .. וזה עזר! אז אם זה יעזור אני אהיה שמחה!

מיכל..~

New member
../images/Emo24.gif

דבר ראשון, חזקי ואימצי. אני מבינה את המצב הקשה שבו את נמצאת ואת הדילמה הגדולה הזאת.. אממ.. מה אם לשתף את ההורים? גורם מקצועי אחר? חברים? את לא צריכה לקחת הכל על עצמך תמשיכי לשתף..

CRAZYIT

New member
היי..

מקווה שחלק מהעצות שנתנו לך פה ישמשו אותך, ויועילו. אני מסכימה עם העצות האלו. ואפילו עם הרעיון שתעשו משהו ביחד את והיא - כי כך לפחות היא תרגיש שהיא לא לבד. ותתעסק בעשיית הדברים איתך - ופחות בדכאון.
בהצלחה.. ותשתפי אותנו במה שכן החלטת לעשות. ונראה מה הלאה!

למעלה