עזרה

morgold

New member
עזרה../images/Emo13.gif

שלום, אני צריכה שתעזרו לי להשלים משפט מהספר הראשון...סיפור ארוך- נשפך חלב על הספר והדפים נדבקו קצת למטה, נורא מעצבן. העמודים שבהם הפסקתי נדבקו ממש גבולי על המשפט האחרון והוא נקרע
עמ' 109 אחרי "...עכברוש אפור ושמן..." אודה לכם מאוד אם תעזרו להשלים חחח אחרת לא אוכל להמשיך לקרוא

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאין את המשפט הזה בעמ' 109 בספר

הראשון..ממ...בטוחה שלא התבלבלת במספרים או משהו? אני לא מוצאת 'עכברוש אפור בשמן' בכל עמוד 109 X:

morgold

New member
בטוח שבספר הראשון../images/Emo13.gif

המשפט נמצא למטה בסוף העמוד חחח "רון הכניס יד לתוך הז'אקט שלו ושלף עכברוש אפור שמן..." ההמשך נהרס

המשפט הנ"ל נמצא בעמ' 107

ולא ב- 109, והנה ההמשך: "שמו סקאברס, והוא לגמרי חסר-תועלת. הוא כמעט אף פעם לא מתעורר. פרסי קיבל מאבא שלי ינשוף בגלל שעשו אותו מדריך, אבל לא היה להם מספיק - כלומר, אני קיבלתי במקום זה את סקאברס." אוזניו של רון הפכו ורודות. הוא כנראה חשב שאמר יותר מדי, כי הוא חזר להביט דרך החלון. הארי לא חשב שמשהו לא בסדר בזה שלאנשים אין מספיק כסף לקנות עוד ינשוף. בסך הכל, עד לפני חודש גם לו אף פעם לא היה כסף. והוא סיפר על זה לרון, על איך שנאלץ ללבוש את בגדיוהישנים של דאדלי, ואף פעם לא קיבל מתנות יומולדת שוות. נראה שהסיפורים עודדו את רון. וזה הכל, אפילו גלשתי קצת ל-108. אני לא יכול להמשיך יותר, כיוון שזה כבר יהפוך להפרת זכויות יוצרים וזה לא חוקי.

eyalabodram

New member
העמוד הוא 107 וההמשך

ושלף עכברוש אפור שמן , מנמנם "שמו סקאברס והוא לגמרי חסר תועלת. הוא כמעט אף פעם לא מתעורר. פרסי קיבל מאבא שלי ינשוף בגלל שעשו אותו מדריך, אבל לא היה להם מספיק - כלומר, אני קיבלתי במקום זה את סקאברס." אזניו של רון הפכו ורודות. הוא כנראה חשב שאמר יותר מדי, כי הוא חזר להביט דרך החלון. הארי לא חשב שמשהו לא בסדר בזה שלאנשים אין מספיק כסף לקנות עוד ינשוף.בסך הכל,עד לפני חודש גם לו אף פעם לא היה כסף. והוא סיפר על זה לרון, על איך שנאלץ ללבוש את בגדיו עמוד 108 הישנים של דאדלי להמשיך ?

mushig

New member
איך העזת לשפוך חלב על הארי פוטר?

בכל מקרה: "רון הכניס יד לתוך הז'קט שלו ושלף עכברוש אפור ושמן, מנמנם. 'שמו סקאברס והוא לגמרי חסר תועלת. הוא כמעט אף פעם לא מתעורר. פרסי קיבל מאבא שלי ינשוף בגלל שעשו אותו מדריך, אבל לא היה להם מספיק- כלומר, אני קיבלתי במקום זה את סקאברס.' אוזניו של רון הפכו ורודות. הוא כנראה חשב שאמר יותר מדי, כי הוא חזר להביט דרך החלון. הארי לא חשב שמשהו לא בסדר בזה שלאנשים אין מספיק כסף לקנות עוד ינשוף. בסך הכל, עד לפני חודש גם לו אף פעם לא היה כסף. והוא סיפר על זה לרון, על איך שנאלץ ללבוש את בגדיו הישנים של דאדלי, ואף פעם לא קיבל מתנות יומולדת שוות. נראה שהסיפורים עודדו את רון." אבן החכמים עמ' 107 (גרסה עברית, שנת 2000)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהו! מצאתי, אבל זה עמוד 107

בכל מקרה: "'..עכברוש שמן, מנמנם.' 'שמו סקראבס, והוא לגמרי חסר תועלת. הוא כמעט אף פעם לא מתעורר. פרסי קיבל מאבא שלי ינשוף בגלל שעשו אותו מדריך, אבל לא היה להם מספיק- כלומר, אני קיבלתי במקום זה את סקראבס.' אוזניו של רון הפכו ורודות. הוא כנראה חשב שאמר יותר מדי, כי הוא חזר להביט דרך החלון. הארי לא חשב שמשהו לא בסדר בזה שלאנשים אין מספיק כסף לקנות עוד ינשוף. בסך הכל, עד לפני חודש גם לו אף פעם לא היה כסף. והוא סיפר על זה לרון, על איך שנאלץ ללבוש את בגדיו" ועכשיו תעברי עמוד ^^

morgold

New member
המ זה מוזר...אצלי המשפט מופיע בעמוד

109 ואצלכם 107
בכל אופן, החלב נשפך לא באשמתי...אני מקללת את הרגע שזה קרה. בתומי שמתי חלב בבקבוק קטן כדי להכין קפה בבסיס וכשנסעתי באוטובוס הנהג (גרררר) עשה סיבוב חד, העיף את התיק שלי לריצפה וכל הבקבוק נשפך בתיק. למדתי מזה לקח חשוב- לא לשים בקבוקים עם ספרים באותו תא ולדאוג שהבקבוקים ישארו אטומים עד שיהיו ריקים. זה יהיה מעשה חכם חחחח

morgold

New member
ושכחתי להגיד ../images/Emo51.gif לכם!

ותודה לצבא שגרם לי להתחיל לקרוא את הארי פוטר ובכלל ספרים חחח יש לי 5 ספרים שלו ועד היום קראתי רק את השני (שהגיע אליי לפני הראשון). אני חייבת לציין שאני לא חובבת ספרים במיוחד אבל זה אחד הספרים שבאמת ריתקו אותי, בד"כ אני מתחילה ספר ולא מסיימת אותו...בכלל ספרי פרוזה מעניינים מאוד.

mushig

New member
להבה אל תקחי ספרים כמו האריפוטר

לבית ספר/אוטובוס/ רוצחים עם ידיים מגואלות בדם ... אגב, כל ששת הספרים נמצאים אצלי בחדר במגירה שבתוך הספרייה שלי.

eyalabodram

New member
יצאו 6 מסחריים ו 2 כתרומה

2 ספרונים קטנים יצאו בין גביע האש למסדר עוף החול הרווחים ממכירת ספרונים אלו שרולינג כתבה וגילי בר הלל תרגמה מועברים כתרומה לאירגון קומיק ריליף נ.ב אין להשיג בחנויות את חיות הפלא בכלל (יש בספריות) את קווידיץ בראי הדורות אפשר להזמין בסטימצקי ובאינטרנט לדעתי ספרונים אלו ממש שוים קריאה במיוחד קווידיץ בראי הדורות

mushig

New member
האמת שניסיתי

להזמין בסטימצקי את קווידיץ' . אך, אחרי חודש הם יתייאשו ואמרו לי שאין-מתסכל(אזל בהוצאה) אגב, יש עוד ספר אחד "העלומות הקסומים של הארי פוטר" שזה רולינג לא כתב

למעלה