שניצל טיפים וגיוונים
שניצל טיפים וגיוונים אוסף וריאציות לשניצל – מפורום האוכל תפוז (נרשם ע"י בייגל) השריית הכשר במיץ לימון סחוט טבעי, ותיבול בפפריקה אדומה/פלפל לבן ומלח. שימוש בפירורי לחם אמיתיים ולא תערובות מוכנות. טיגון בשמן זית - shelycat ציפוי בייגלה שומשום טחון/ שבבי שום / אבקת מרק / פטרוזיליה טחונה יבשה / שומשום - shir26 לטבול בתערובת של ביצים וסויה, ואז בתערובת פירורי לחם, מלח, פלפל שחור, שום גבישי ושומשום - clcl תערובת מוכנה של פרג. שמן זית לטיגון. ניתן גם לעשות כיס ולמלא בפטריות ובצל, פירות יבשים וכד´. - שושkה ציפוי בקמח מצה. מלח גס, פלפל גרוס, אבקת מרק, הרבבבבהההה שומשום ועשבי תיבול מיובשים (מיורן, בזיליקום וכד´). בשמן הטיגון להניח מס´ שיני שום בשביל הטעם, ולסלק לפני שישרפו. - Monty Python טבילה בביצה שעורבבה בקצת חרדל - אתי@ שניצל משודרג לאלה שלא אוכלים כשר - להניח על הבשר פרוסת נקניק מעושן, פרוסת גבינה צהובה טובה, למרוח מעט חרדל, אצבע דקה של מלפפון חמוץ, לגלגל ולסגור עם קיסם. לטבול בביצה ופירורי לחם (רצוי ביתיים) ולטגן - yula7 ציפוי ביסלי גריל טחון, וטבילה בתערובת ביצה + סויה + חרדל + מרק עוף/בצל. וכמובן - כל סוג ביסלי אחר. - ציקו היחידה פלפול והמלחה, טבילה בביצה + חרדל, וציפוי פירורי לחם + תבלין גריל + פלפל שחור + אבקת מרק בצל + אבקת שום + שומשום + פטרוזיליה קצוצה טריה. - חנהפ ציפוי פירורי לחם + מלח + פלל + כורכום + תבלין לגריל - תוכי טבילה בביצה עם טבסקו ואורגנו מיובש. - טליה מספרד 1 טבילה בביצה עם הרבה חרדל, רסק עגבניות. גיוון הציפוי עם שקדים מולבנים. - adigreen ציפוי בפירורי במבה....יאמי. - עמיר עמיר השריית השניצלים בבלילת ביצים, מלח, פלפל, שום כתוש, סויה וחרדל ללילה שלם - צוצונת חימום שניצלים קפואים - רק בתנור, לעולם לא במיקרו! עדיף בטורבו, בחום 200 מעלות, על תבנית מתכת - 20-15 דקות. - yaron1