דעתי הברורה היא ש...עזרה קלה לגבי:פאנגאיה נדלן
אני לא ממש מבין בכל התחום הזה אבל קיבלתי המלצה מחבר לגבי המניה..... סה"כ אני מתכנן השקעה קטנה ולא מחייבת.... מה דעתכם בעניין ? כל המלצה או ניתוח מעניין יתקבל בברכה... לילה טוב!
תשמע אני מחזיק ממנו מבין....דעתי הברורה היא ש...
לא הייתי מסכן את כספי רק בגלל שאיזה חבר ממליץ שאעשה זאת.
אני לא מתעסק עם מניות כאלהתשמע אני מחזיק ממנו מבין....
מה גם שהוא גם השקיע במניה והרוויח לא מעט.... בנוסף רציתי לשאול את דעתך....
תשמע שווה לי לסכן סכום זניח....אני לא מתעסק עם מניות כאלה
א. המניה נסקה (בלשון עבר) לשמיים, כמעט ברחה לחלל החיצון... ב. אין לי שום מושג מה המניה הזו תעשה בעתיד. ג. אני מעדיף מניות שקל לי לנתח ופאנגאיה לא נכנסת לקטגוריה הזו.
קנה אופציות על המנייה ותמזער אתתשמע שווה לי לסכן סכום זניח....
במונחים שלי כמובן(כל אחד ו"סכום זניח" אצלו)... כך שאם המניה תתקן למטה ותצנח או משהו באזור אני לא אבכה... אבל במידה והיא תמשיך במגמה הזו אני אוכל לקטוף אחלה פירות... הסיכון מול הסיכוי בהחלט שווה התנסות קטנה .... נ.ב -יש עוד מישהו שעוקב אחרי המניה הזו ויכול לנתח לי את הסיפור שלה ,ואולי גם לחזות את עתידה?![]()
או זה נשמע טוב!!!קנה אופציות על המנייה ותמזער את
הסיכון!
יש לי הצעה יותר טובהתשמע שווה לי לסכן סכום זניח....
במונחים שלי כמובן(כל אחד ו"סכום זניח" אצלו)... כך שאם המניה תתקן למטה ותצנח או משהו באזור אני לא אבכה... אבל במידה והיא תמשיך במגמה הזו אני אוכל לקטוף אחלה פירות... הסיכון מול הסיכוי בהחלט שווה התנסות קטנה .... נ.ב -יש עוד מישהו שעוקב אחרי המניה הזו ויכול לנתח לי את הסיפור שלה ,ואולי גם לחזות את עתידה?![]()
ואני חשבתי שאני המשוגע היחיד!יש לי הצעה יותר טובה
אם זו הסיבה אז הייתי להשקיע בלוטו או בטוטו ואם יש יותר כסף אז להזמין נופשון סופ"ש לרודוס, שמה יש קזינו חוקי ומהוגן. השאלה הראשונה שהיית צריך לשאול את החבר זה "למה", ושייתן סיבה שתראה לך אינטליגנטית די הצורך. בלי זה פשוט תתעלם. עם זה תוכל להתחיל, אולי, לבדוק, וגם זה בדחילו ורחימו. אם אינני טועה זה נייר של איזו חברה קיקיונית שאף אחד לא שמע עליה (מלבד בחודש חודשיים האחרונים שהפכה להיות מוכרת במסכי הבורסה (להבדיל מהמציאות בשטח)), שקנתה כמה דונמים בסוף העולם שמאלה (ליד צורן), שואפת להקים שכונת בתים ובשאיפה גם להרוויח מזה, אי שם בעתיד הרחוק רחוק. בתרחיש האופטימי הם יעשו 50 אלף דולר על כל בית, נגיד יבנו 200 יחידות (נגיד גדול מאד) כלומר גג ירוויחו 10M$, בעוד כמה שנים. הנייר היום שווה 40M$. כמעט כמו מילומור (חברה ותיקה ומוכרת, עם רקורד רב שנים, עם כמה תחומי פעילות, כשרק תחום הנדלן שלהם, "טיפה" יותר גדול (נאמר פי 100 יותר גדול) מכל הפפגאיה (או השד איך שקוראים לאננס הזה). למה? תהרוג אותי, לא יודע. כנראה 20 חבר'ה התלבשו על הנייר ומריצים אותו, ולאחר מכן גם מפמפמים אותו בכל הפורומים ברשת. מה לעשות, גם בפורום הזה. זה אגב היה התרחיש המה זה אופטימי, סופר סופר אופטימי. במציאות אם פפגאיה ירוויחו 10K$ על כל בית זה יהיה נהדר ורוב הסיכויים שגם הרווחים הקטנים הללו, אם יהיו כאלו, יבלעו בכלל בתוך דמי הניהול של ההנהלה. חוץ מהחור שליד צורן (תיסע לשם פעם, חור חור, מרחק יריקה מאחינו הפלשתינים, שאני מבטיח לך גם הולכים להרוויח בגדול על אותה הפפגאיה, אבל בשיטות מסורתיות יותר, של להעלים ציוד מהשטח) הם הודיעו על עוד כל מיני דרכים להוציא כסף ( בפולין, השד יודע איפה). שים לב למילת הפועל במשפט האחרון: להוציא. את המשקיע צריך לעניין החלק השני, של הלהרוויח. אם אתה היית מקים חברת נדלן נכון סביר שקודם היית מנסה להתחיל עם פרוייקט אחד ולראות איך הולך? אז כנראה פפגאיה חושבים שהם מינימום אפריקה ישראל, גזית גלוב או דניה סיבוס ורוצים להרים פרוייקטים בכל רחבי הגלובוס. לא יודע מה איתך אבל אני, אם הייתי הולך לקנות מהם בית, הייתי די מפחד מכזו חברה ורוצה לראות את הבית הזה קיים בשטח, בעיניים. לא חסר קבלנים שקרסו ונעלמו. בקיצור, נייר בועה לדקה וחצי. עוד שנה שנתיים אף אחד לא יזכור אותם.
מישהו מכיר את המניה פאנגאיה נדלן ?עזרה קלה לגבי:פאנגאיה נדלן
אני לא ממש מבין בכל התחום הזה אבל קיבלתי המלצה מחבר לגבי המניה..... סה"כ אני מתכנן השקעה קטנה ולא מחייבת.... מה דעתכם בעניין ? כל המלצה או ניתוח מעניין יתקבל בברכה... לילה טוב!
היא טובהמישהו מכיר את המניה פאנגאיה נדלן ?
מחפש המלצות על המניה הבנתי שהיא מניה טובה ? אשמח לקבל תגובות
לא מי זאתמישהו מכיר את המניה פאנגאיה נדלן ?
מחפש המלצות על המניה הבנתי שהיא מניה טובה ? אשמח לקבל תגובות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.