עזרה עם אנגלית.. פלייז

o a k y

New member
עזרה עם אנגלית.. פלייז

אהלן חברים
מה קורה? ני לומד קצת אנגלית בחופש (ממשומע אה
) ויש לי בעייה... יש תרגיל שמלמדים אותך present simple ומתחת יש תרגילים.. אז מה אני אמור לעשות בתרגיל כזה? 1) Mrs Levy ______ (have) one son *בסיפ]ור כתוב שאין לה בנים* אז מה אני אמור לשים שם? Mrs Levy don't have one son ? עוד משפט לדוגמא: 5) I ________ (do) my homework every afternoon מה אני אמור לשים שם? תודה!!! ד"א: יש לי את הספר summer 1 עמוד 23

דנה^^

New member
אממ

לגבי הראשון זה doesn't מפני שזה he\she\it. don't משתמשים לגבי i\you\we\they לגבי השני זה DO או DON'T DO אבל להסביר ממש אני לא יכולה.. :\ מצטערת. תחפש בסוף הספר בד"כ יש הסברים, אולי הם יעזרו לך..

e-shfiyut

New member
תשובות.

ב1. זה Doesn't have (ולא don't have). וב5. זה נשאר DO. באיזה כיתה אתה?

arik 18

New member
../images/Emo13.gif

אויש, השלמת המשפטים האלה זה דבר כל כך לא עוזר בסופו של דבר... אף פעם לא ידעתי ממש טוב דקדוק וכל הבולשיט הזה ובכל זאת הוצאתי ציון טוב באנגלית. פעם נלחצתי מזה שלא ידעתי את החומר הזה טוב, אבל בבגרות לא צריך את זה בכלל פרט לחלק של החיבור שגם בו רשמתי איך שנשמע לי נכון.. בלי כליים וכאלה..

ragzani

New member
טוב אז ככה

שיש לך משפטים חסרים ובסוגרים מצויינת מילה את צריך להבין אם הזמן שבו מצויינת המילה הוא נכון ולראות ע"פ ביטוי הזמן איזה זמן מתאים למשפט למשל במקרה שלך MOTHER____(HAVE( ONE SON מכייון שהביטוי מציין עובדה קיימת אתה תשתמש בפרזנט סימפל ותציב HAS אני מקוה שעזרתי אפילו קצת

o a k y

New member
שלום חברים ../images/Emo13.gif

תודה על עזרתכם! אני מודה לכם מאד :)) וד"א: אני עוחלה לט, ואני יודע שאני לומד חומר שננלמד בכתה ז'.. הבעייה שכתה ז, היה לי מאד קשה.. לכן עכשיו אני משלים

o a k y

New member
עוד שאלה בבקשה

שלום
רציתי לשאול אותכם איך אני משתמש ב.. Counts And Non-Counts. כלומר.. מתי ב-a/an או some? תודה!

תשובה

בו נפריד. count ו non-count-noun נקרא לו פשוט ncn זה דבר אחד ואילו a/an זה דבר אחר. אתה אומר I have a notebook אבל I have an orange למה? משום שמילים שמתחילות באותיות אהו"י (vowels (a,e,u,i, מקבלות an במקום a, זה הכל. בקשר לדבר השני: אני מניח שאתה יודע את ההבדל בין ncn ל(cn (count-noun. כשרוצים לבטא כמות כלשהיא של NCN משתמשים בצורה שונה מאשר בCN. אם אתה רוצה לומר: "יש כאן מעט חול" אתה תאמר There is some sand in here. שים לב-משתמשים במילה some. אבל אם תרצה לומר "יש לי כמה עטים" אתה תאמר: I have a few pencils שים לב לשינוי. ישנם עוד הבדלים כגון, המילה "הרבה" - בNCN זה much: There is too much sand in here ובCN זה יהיה many: There are too many pupils in this school. זה בערך מה שיש לי להגיד. אה ואל תשכח: תמיד תהפוך את סדר המילים כשאתה הופך משט פשוט לשאלה. קיבלתי 50 בבוחן פעם בגלל ששכחתי...

למעלה