עזרה עזרה במכשיר נוקיה 3310

itsik2

New member
עזרה עזרה במכשיר נוקיה 3310../images/Emo53.gif

יש לי מכשיר נוקיה 3310 של אורנ´ג כמה יעלה לי ליצרוב אותו {לפתוח אותו} שיעבוד ברשת סלקום! בחברה של אורנ´ג רוצים 379 שקל זה בכלל לא משתלם!

3310 4ever

New member
לך ליורוקום

לפי הנתונים שרצים פה מדי פעם זה עולה בסביבות ה150 ש"ח. למה כבר אתה רץ לפתוח את המכשיר לSIM זר? סלקום עוד לא פתחה את רשת הGSM (נכון לעכשיו..)?

®Atlantis

New member
עזרה עזרה במכשיר נוקיה 3310

אם המכשיר שלך עם: קו רגיל - 150 ש"ח ביג טוק 350 ש"ח המחירים של אורנג´

3310 4ever

New member
תמיד ידעתי שטוב לקנות קו רגיל!

פששששי איזה מחירים! מה זה משנה להם אם זה ביג-טוק או לא???

m e i r

New member
הסיבה להפרש

מי שקונה ביגטוק מקבל הטבה גבוהה יותר- מקבל מכשיר במחיר נמוך יותר וכן שיחות בשווי 100ש"ח לכן כשרוצים לפתוח לסים זר משלמים יותר- מה שאמור לשקף פחות או יותר את ההטבה0 שפרטנר השקיעה בך, כשחשבה מסיבה כלשהי שכשאתה מקבל מהם הטבה במחיר המכשיר גם תשתמש ברשת שלהם. כמה טיפשי מצידם, מה? אגב, המחיר פה למעלה לקו רגיל, הוא נכון רק ללקוח שאינו בהתחייבות. מי שבהתחייבות צריך לשלם את היציאה מההתחייבות ולא משלם את ה-159ש"ח.

3310 4ever

New member
איך אני יודע אם אני בהתחייבות?

אני חושב שאני לא אבל איך אני יכול לברר?

®Atlantis

New member
אני חושב שאני לא אבל איך אני יכול ל

תוכניות ללא התחייבות: to go fix to fix 59 וכ´ תוכנית עם התחייבות: orange 30 איך בודקים? תבדוק מה רשום על הסכם התקשרות (חתמת עליו בזמן רכישה, טופס ירוק)

m e i r

New member
אם אתה באחת מתכניות טוגו

אתה לא בהתחייבות. ליתר ביטחון אפשר להתקשר לשרות לקוחות ולשאול.

3310 4ever

New member
כן...אני ב-To-Go

וגם יש לי "אורנג´ משפחה"[- 5 מכשירים על אותו חשבון]. זה משנה בכלל?

פגעסוס

Well-known member
אהמ...

אורנג´ משפחה יכול להיות עד 4 מכשירים. אם יש לך 5 מכשירים על אותו חשבון אתה מקבל הטבת משפחה רק ב 4 מהם. אם אתה ב טו גו זה אומר שאתה בתוכנית ללא התחייבות לחלוטין. מה שאת מדבר זה מה שאתה משלם. ייתכן ויש לך שירות תחזוקה שזה עולה 17 ש"ח לחודש בשנה ראשונה ו29 ש"ח לחודש שנה שנייה והלאה. אבל את שירות התחזוקה אתה יכול לבטל בכל שלב שבא לך ולא להיות מחוייב. כמו כן תוכנית טו גו אומרת תעריפים של 56 אג´ לדקה לאורנג´ ולבזק ו 98 אג´ לדקה לשאר החברות.

3310 4ever

New member
אני יודע שמשפחה זה 2-4 מכשירים...

אבל לנו במשפחה יש 5 (אחד מכרנו בלי SIM אבל זה גם נחשב!) אין לי שום אחריות/תחזוקה/נגן MP3 :)0))בפלאפון אז חוץ מפלאפון לא שילמתי על כלום

למעלה