עזרה לחסר הניסיון (זה לא נשמע טוב)

עזרה לחסר הניסיון (זה לא נשמע טוב)

.. היי היי כולם.. הודעת שגיאה מסויימת, שאין לי מושג מה לבדוק בעקבותיה, אשמח אם תעזרו לי..

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ´80040e4d´ [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Too many client tasks. /main.asp, line 91​
תודה

rmarko

New member
ממ... לונג שוט משהו

קודם כל אתה אמור לדעת שאקסס אינו מסד נתונים שתומך ביותר ממשתמש אחד בו זמנית. בין אם זה קריאה או כתיבה - רק ברגע שמטלה אחת נגמרת על החיבור, החיבור הבא נוצר. מכאן שלאתרים לא קטנים, אקסס היא בחירה שגויה. השאלה היא מה אתה מנסה לעשות? (אני משער ששורה 91 היא החיבור או על הפתיחת רקורדסט?) עדיף לך להשתמש בחיבור ל- oledb דרך ה- jet engine במקום להשתמש בחיבור ל- microsoft access driver, הבנתי שבין היתר הפתרון הזה גם מונע שגיאות כאלה. אם אתה משתמש ב- dsn להתחבר, אז אין דרך לעבור ל- jet פרט למעבר ל- dsnless. המחרוזת חיבור תראה במקרה הזה כך:
set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") objConn.Provider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" objConn.Open "c:\Inetpub\wwwroot\...\blah.mdb"​

tyrell

New member
אמור להיות זה

הי ילדה, זה קורא בדרך כלל כאשר יש יותר מעשר פניות ל jet מאותו מחשב, בקיצור יש לך יותר מידי session פתוחים

למעלה