עזרה- לא מצליח להוריד מgoogle play

phoenix2000

New member
עזרה- לא מצליח להוריד מgoogle play

יש לי גלקסי 5 וכל פעם שאני מנסה להוריד משהו בגוגל פליי זה רושם שזה מוריד אבל אין שום התקדמות בגרף ההורדה. האינטרנט עובד בסדר במכשיר ואני מצליח לגלוש באתרים.
יצאתי מגוגל פליי ונכנסתי שוב ועכשיו הוא רושם לי: "נתוני רקע מושבתים- יש צורך להפעיל נתוני רקע על מנת להשתמש בחנות google play".
ויש שם שני כפתורים: הפוך לפעיל ויציאה.
אם אני לוחץ על יציאה זה יוצא לי מהחנות.
אם אני לוחץ על 'הפוך לפעיל' זה מוביל אותי לעמוד 'חשבונות' ששם מופיעים כל החשבונות שלי אבל אין לי מושג מה לעשות שם. לא קיים שם שום חשבון של גוגל פליי וגם אין כזה ב'הוסף חשבון'.
אם אני נכנס בעמוד ההגדרות ל'שימוש בנתונים' זה מראה לי שנדידת נתונים מופעל, 'הגבלת נתוני רקע' כבוי (הוא באפור ואי אפשר להפעיל אותו) ו'סינכרון נתונים אוטומטי' מופעל.
בבקשה תעזרו לי.

סייעת א

New member
אני לא מומחית גדולה אבל אני חושבת

שאתה צריך לשייך לחנות את אחד מחשבונות הגוגל שלך כדי להוריד אפליקציות. תנסה את זה ותבדוק.

phoenix2000

New member
הגוגל פליי מסונכרן לאחד מחשבונות גוגל שלי

אבל זה עדיין לא מוריד כלום.
אני לוחץ על הורדה של אפליקציה וזה רושם לי 'מוריד' והפס הכחול הזה רץ בלי הפסקה מימין לשמאל אבל זה לא מתחיל את ההורדה עצמה (שהפס הופך ללבן והכחול ממלא אותו לאט לאט מימין לשמאל בהתאם להתקדמות ההורדה).

phoenix2000

New member
עוד בעיה ששמתי לב אליה עכשיו זה בwhatsapp

אני לא מקבל התראות על הודעות שנשלחו אליי אלא אם כן אני נכנס לאפליקציה.
יכול להיות שזה קשור?

phoenix2000

New member
עשיתי עכשיו ריסט למכשיר

וזה הקפיץ לי הודעה עם עליית המערכת 'מפעיל הגבלת נתוני רקע' אבל כשאני מסתכל בתפריט של 'שימוש בנתונים' אני רואה שהגבלת נתוני רקע לא מסומן. אבל הוא מופיע בצבע אפור כזה שאי אפשר לבחור אותו גם אם לוחצים עליו.

amitp

New member
כל הסימנים מראים שהאופצייה פעילה, גם אם

זה נראה בתפריט שלא.
האם אתה משתמש באפשרות כלשהיא של חיסכון בזמן סוללה??
איזה מכשיר זה, איזו מערכת הפעלה?

phoenix2000

New member
תודה רבה!

מסתבר שההגבלה הייתה מופעלת בתפריט של חיסכון בסוללה. ביטלתי אותה ועכשיו הכל עובד :)

amitp

New member
כן, זה קשור

הגבלת נתוני רקע פעילה אצלך, מה שאומר שלאף תוכנה אין קישוריות פעילה כשהיא לא רצה בתור התוכנה הפעילה. מוזר שאתה לא יכול לשנות את זה - האם רצה אצלך איזושהיא תוכנה לשיפור ביצועי הסוללה או איזושהיא תוכנת אבטחה?
אם לא, נסה לבצע RESTART למכשיר ולנסות שוב לשלוט בהגבלת נתוני הרקע.

למעלה