עזרה חברים

D r a m b u i e

New member
עזרה חברים

ההורים שלי נוסעים לחו"ל, אבא שלי איש ישר, פוחד להכניס לי שני בקבוקים ואחד לו (והוא רוצה לקנות בקבוק קוניאק) מה שמשאיר לי בקבוק אחד בארבעים דולר. מישהו יכול לעזור לי עם המחירים שם? בנדיקטין? איזה וויסקי טוב, סינגל כמובן, אפשר לארגן במחיר הזה? עוד הצעות יתקבלו בברכה. תודה!

rustynail

New member
הממ...יש את מבצע ה2 ב70 דולר

שכולל המון מאלטים ואני לא זוכר אם גם קוניאקים.. בנדיקטין עולה כ 30 דולר רוב המאלטים עד 15 שנה עולים עד 40 דולר אולי דרמבוי בלק ריבון? או ווילד טרקי 12 שנה? קנאדיאן קלאב 12 שנה? רק שלפני שהוא קונה תבקש שיבדוק שהוא קונה ליטר כי ישנם כמה מאלטים שהם 750 ולא ליטר אישית אם אין לך אז לפרויג זאת המלצתי...

D r a m b u i e

New member
חס ושלום קנדיאן קלאב

אני מחפש סינגל. דרמבוי בלאק ריבון דווקא רעיון מעניין. מה שאני מנסה להבין, כי כשאבא שלי יהיה שם זה יהיה טיפה מאוחר. זה איזה סינגלים יש שם במחירים של בערך 40 דולר? לפרוייג? לגבולין? גלן פידיך אני יודע שיש, אבל לא בא לי, למרות שהוא אחלה. מה לגבי גלן קינצ'י? גלן ליוויט, גלן מורנג'י? אייל אוף ג'ורה, אותו מחיר?

Javelin

New member
בקשר למבצעים

יש להם הרבה מבצעים לא רק מה שיש באתר, הסכומים ממשיכים לעלות עם אותו קונספט (שנים במחיר של 30 40 50 דולאר), אני לא יודע על ויסקי אבל עדיף שתרים טלפון לשרות לקוחות והם יגידו לך הכי טוב.

marsala

New member
דרמבוי

מבין אלו שהזכרת הייתי ממליץ על גלן ליוויט או גלן קינצ'י . אין בדיוטי ישראלי ארדבג או בוומור? אלון? מישהוא? מוש

rustynail

New member
אוף!!!! כבר עניתי לא?!?!?

גלנמורנג'י,גלנפידיך,ארדברג,גלנליבט,בואומור,לפרואיג,גלנגרנט,גלנקינצ'י, סטרטיסלה,גלנמורן,דלוויני,בלוויני,טאליסקר,אובן+עוד כמה שאני לא זוכר והיה מבחר רב של שנים לכל סוג+"חוזק חבית"

D r a m b u i e

New member
לא להתעצבן רסטי../images/Emo4.gif

פשוט רציתי לדעת אם יש אותם בדיוטי. בכל אופן הם כבר נסעו, קנו משהו, לא יודע מה. דרמבוי בלק ריבון = דרמבוי מוויסקי שיושן אם אני לא טועה שתיים עשרה שנה. איכותי בצורה לא רגילה.

rustynail

New member
לא עצבני...קופצני...../images/Emo123.gif

בלק ריבון= 15 שנה.. מתוק מדי לטעמי...

D r a m b u i e

New member
וואלה? חמש עשרה?

מה רע? אבל מצד שני, אם אני כבר שותה חמש עשרה שנה, לא עדיף שזה יהיה וויסקי נקי?

rustynail

New member
אין עדיף הכל עניין של טעם....

או שתסתכל על זה כוויסקי 15 שנה +ליקר אז אתה מרוויח.... טוב חדל שטויות
במחיר של הבלק ריבון אפשר לקנות וויסקי משובח מאוד...

D r a m b u i e

New member
בדיוק סיכמת את מה שאני מרגיש

עם כל הכבוד לחמש עשרה שנה דרמבוי, זה לוקסוס שאני לא יכול להרשות לעצמי בהתחשב בכך שבמחיר הזה אפשר לקנות אחלה של סינגל.

למעלה