עזרה דחופה!!!

עזרה דחופה!!!

הורדתי mirc! עכשיו, לא הבנתי את הקטע של הדבר הזה............ איך מתחברים (אני רוצה להתחבר לערוץ של הסדרה "חברים"-dlf או משהו כזה), איך מקבלים שם משתמש, איך נרשמים................ בקיצור-מדריך שלם אני צריכה! אם מישהו מוכן להקדיש לי כמה דקות מזמנו זה יהיה ממש נחמד מצידו!

havlaz

New member
מדריך שלם!

תמצאי תחת "מאמרים" ומדריך לשימוש ראשוני במירק. כמו כן זה גם רץ בטגליין...

been there done that......

אני פשוט לא מבינה....... מ´זה סרבר ומאיפה אני משיגה אותו? יש מין קוד כזה שצריך להתחבר לחדר נכון? אז מה אני עושה שם? ואיך אני מתחברת לחדר?

>>>>>>>> ../images/Emo16.gif

1. סרבר, כשמו כן הוא- שרת. מחשב המריץ תוכנה מיוחדת, המאפשרת לך להתחבר אליה דרך מירק, כדי לדבר עם אנשים אחרים. רשת IRC= רשת של כמה "סרברים" שמחוברים ביניהם, ככה שלמשתמש הפשוט זה נראה כמו סרבר אחד. 2. הפקודה לכניסה לערוץ (חדר) היא:
/join #channel​
ש-channel זה שם הערוץ (דרוש # בהתחלה). הפקודה לכניסה לשרת היא:
/server server.name​
ובמקום server.name כותבים את הכתובת (דומיין) של השרת. בפורום לא כותבים כתובות של שרתים, כדי שלא יווצר מצב של פרסום, שאינו נעים בכלל. 3. כשאת בערוץ את יכולה לשלוח אליו הודעות (ונוטיסים, ופעולות), והמשתמשים שנמצאים בערוץ יראו את ההודעות. את יכולה גם לשלוח למשתמש הודעה פרטית על ידי לחיצה כפולה על הכינוי שלו בצד הימני של המסך. שימי לב לא לכתוב דברים פרטיים מדיי בפרטי, שיחות פרטיות אינן תמיד כלכך פרטיות. וכדי לעשות שיחה באמת פרטית (או לפחות יותר פרטית) כדי להשתמש ב-DCC CHAT, שזה חיבור ישיר בין המחשב שלך למחשב של המשתמש האחר.
ניר

למעלה