עזרה דחופה - קשירת ציוד לגג באירופה

RacerX

New member
עזרה דחופה - קשירת ציוד לגג באירופה

יש למישהו מושג אם יש איזו בעיה חוקית עם קשירה של הציוד סקי לגגון של הרכב (עם חבלים). בשום חברת השכרה אין גגונים שמותאמים לסנובורד, אז איך מעבירים אותם?

eliavt

New member
לא יודע אם זה חוקי

או לא אבל לפני שנתיים קשרנו שני סנובורדים על הגג כי החברת השכרה נתנה גגון שמתאים רק לסקי - ולא נתקלנו בשום בעיה. שוב לא בטוח שזה חוקי אז אל תתפוס אותי במילה. תהנה אליאב

ערןןןן

New member
יש לי אחלה עצה בשבילך

זה עובד אצלי כל הזמן, כל עוד לא נתפסים- זה חוקי.

RacerX

New member
יש לך עצה למתי שכן נתפסים?

כי אם אני הולך לקבל 150 יורו קנס, כבר יותר זול לי לקחת רכב יותר גדול ולשים את הציוד בפנים. מישהו? אני טס מחר בבוקר...

drz400e

New member
למה שזה לא יהיה חוקי?

בשביל מה יש גגון? אז קשרת טוב ולא שמת במתקן מיוחד??? הרי בשביל זה יש גגון. אם יש לך משהו לקשור על הגג ואין לו מתקן ספציפי על הגג זה הרי בסדר נכון? אז מה ההבדל? אני אומנם בצפון אמריקה, אבל יותר מפעם כשהיינו פול האוס באוטו קשרנו את הציוד עם גומיות למעלה, בתוך התיקים, וזה בסדר גמור וחוקי לחלוטין. אני לא רואה סיבה שזה יהיה אחרת בארופה. כשעשיתי בצרפת את הרשיון נהיגה שלי החוק אמר שאסור שמה שאתה קושר על הגג יבלוט מהצדדים יותר מרוחב המראות, ואם הוא בולט מאחור צריך לקשור בד אדום על זה. זה הכל.שום דבר על מתקנים מיוחדים.

alonaski

New member
יש ארגז מפיברגלס לגגון

ששם מכניסים את כל המגלשים! נסה לברר בחברת השכרה אם יש להם כזה ברוחב שיתאים לסנובורד.

RacerX

New member
יוק יש להם.

טוב. לא משנה. אני אקשור את הציוד, ויהייה מה שיהייה. החל ממחר אני קורע את מדרונות ואל תורן (אם רק יהייה לי איפה לישון מחר בלילה. התכנית הזו של לנסוע ולקוות שיהיה מקום באתר היא לא מהמוצלחות בשיא העונה ב Vacance). גלישה נעימה לכולם...

למעלה