עזרה דחופה מדוע בצק סוכר מתנפח ונסדק

Sweetbox1

New member
עזרה דחופה מדוע בצק סוכר מתנפח ונסדק

שלום לכולם , אני דיי בעיצוב העוגות אך לאחרונה נתקלתי בסדקים והתנפחויות לאחר שהעוגה מתייבשת, משתמשת בהמרשלג , אני לא מבינה למה זה קורה כי לאחר שאני מסיימת אותה עם דמויות והכל היא ניראת יפה ואז מתפוצצת בדפנות למטה . למה זה קורה? איזה בצק סוכר אתן ממליצות להשתמש. 71
 

שירלי761

New member
היי, ממליצה לך לעבוד עם בצק עלמה.. מאוד נוח

וקל לעבודה. סדקים יכולים להיווצר עקב חוסר לישה מספיק של הבצק, יכול להיות השתמשת ביותר מידיי קורנפלור/א.סוכר .
לגביי ההתנפחויות לדעתי זה בגלל שלא הידקת מספיק טוב את הבצק לעוגה ונשארו בועות אויר בפנים.
 

Sweetbox1

New member
הי שירלי, אכן השתמשתי בבצק סוכר עלמה והתוצאות

ניראות טובות יותר. אך שמתי לב שהבצק הוא רך יותר וגמיש אחרי העיצוב ( שעות אחרי) על פני המארשלג
האם זה באמת יותר עדיף ?
המארשלג היה מתייבש מהר מאוד ..
 

Sweetbox1

New member
ושאלה נוספת , האם בצק סוכר עלמה

טוב גם בעיצוב עוגות קומותיים ? האם בשל היותו בצק רך הוא יכול להחזיק עוד קומה?
אודה לתשובתך
 

שירלי761

New member
בטח שטוב גם לעוגת קומותיים ואפילו 3 קומות,

לא הבצק הוא זה שמחזיק את הקומות אלא תמיכה נכונה בין הקומות.... עמודיי תמיכה מתחת לכל קומה נוספת וכמובן כל עוגה חייבת לשבת על משטח משלה.
 
למעלה