../images/Emo91.gifרולדה שאני תמיד מכינה
4 ביצים 3/4 כוס סוכר 3/4 כוס קמח תופח להקציף חלבונים לקצף יציב עם הסוכר להוסיף חלמונים ולהקציף יחד 10 שניות להוסיף קמח דרך נפה לקפל בעדינות (נהדר ומהיר עם כף הבישול הגדולה) לאעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ומקומח. לאפות בתנור מחומם 170 10 ,12 דקות. להכין מגבת מטבח עליה לפזר אב. סוכר עם מסננת מיד בהוצאת התבנית מהתנור להפוך על המגבת,לקלף את נייר האפיה ולגלגל. מילוי 2 שמנת מתוקה 4 כפות אב.סוכר להקציף למרוח בסיס בריבת פרי טעימה מעליה קצפה ולגלגל חזרה.לקרר. מילוי 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 1 אינסטנד