עזרה דחוף....

מיכלוש10

New member
עזרה דחוף....

הכנתי רולדה לפי מתכון של רות סירקיס... גלילה כזו... היא יצאה כ"כ דקה שלא הצלחתי להוציא אותה שלמה מהניר פרגמנט, מה שיש לי עכשיו בתבנית זה פירורים של הרולדה... והיא נראית טעימה.. האם לזרוק או אפשר להכין אותה כבסיס לאיזו עוגה אחרת??????????????????
 

sophi1

New member
עזרה

תנסי אולי עוגת גבינה, הבסיס יכול להיות פירורי בהצלחה
 

חניש7

New member
../images/Emo91.gifרולדה שאני תמיד מכינה

4 ביצים 3/4 כוס סוכר 3/4 כוס קמח תופח להקציף חלבונים לקצף יציב עם הסוכר להוסיף חלמונים ולהקציף יחד 10 שניות להוסיף קמח דרך נפה לקפל בעדינות (נהדר ומהיר עם כף הבישול הגדולה) לאעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן ומקומח. לאפות בתנור מחומם 170 10 ,12 דקות. להכין מגבת מטבח עליה לפזר אב. סוכר עם מסננת מיד בהוצאת התבנית מהתנור להפוך על המגבת,לקלף את נייר האפיה ולגלגל. מילוי 2 שמנת מתוקה 4 כפות אב.סוכר להקציף למרוח בסיס בריבת פרי טעימה מעליה קצפה ולגלגל חזרה.לקרר. מילוי 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 1 אינסטנד
 

זהרשלמה

New member
אפשר להכין מזה כדורי שוקולד

בספר החום עודות לכל עת יש מתכון שנקרא פונץ ויוצא ממנו כדורי שוקולד מצוינים מעוגות יבשות או עוגות הרוסות
 
פוררי הכול לקערה

הוסיפי שוקולד מומס עם חצימרגרינה מעט וניל ורום צרי כדורים גלגלי בקוקוס
 
למעלה