עזרה גור חתולים.

purple floyd

New member
עזרה גור חתולים.

מצאתי ברחוב גור חתולים, הוא אוכל שותה עיניים פקוחות הכל בסדר אבל ישנן שתי בעיות: 1. הוא לא עושה צרכים, הוא לא נראה לי שולט בזה. שהוא נרדם בורח לו פיפי ונאבר טו הוא לא עשה בכלל... הוא אצלי מיום חמישי. מה אני יכולה לעשות? אין לנו חול בבית כי יש חצר גדולה ושאר החתולים שלי שהם צריכים פשוט מבקשים ואני מוציאה אותם החוצה... מה אני יכולה לעשות? ניסתי עם צמר גפן חם ולח וזה היה כשלון. 2. החתולים האחרים שלי מריחים אותו ובורחים, איך אפשר לעשות שהם יקבלו אותו? אחת החתולות שלי שהיא רואה אותו נותנת לו כאפה כזאת ובורחת. ורק איתו הם ככה! אני לא יודעת כמה זמן הוא יכול להעסיק את עצמו... תודה מראש :)

לגבי הצרכים

הוטרינר הראה לי איך הוא לוחץ בקלות על הבטן ובמקביל מעסה ומשפשף את האיזור די במרץ בערך 10 דקות עד שהכל מתחיל לצאת הוא צריך לעשות לפחות אחת ליום כך שצריך להתעקש איתו למרות שהוא ימחה בקול רם בזמן הטיפול. בכל מקרה מומלץ מאוד לקחת אותו לוטרינר שיבדוק שהכל תקין בהצלחה

קאגי1

New member
בקשר ליציאות של הגור

לדעתי את צריכה לקחת לוט' בקשר ליתר החתולים שבורחים ממנו ומכפכפים אותו זה יעבור מאליו עכשיו הם מגששים חתול חדש בבית כל זמן שאין מריבות אלימות הם יתרגלו זה לאלו והכל יסתדר. קצת סבלנות תני להם את הזמן שלהם.

למעלה