עזרה בSock למבינים

shugi1

New member
עזרה בSock למבינים

איך אני מקבל קבצים גדולים הבנתי שזה צריך לערוך את זה ב var ולהפוך את זה למישתמש בינארי אבל ניסיתי ולא הצלחתי אם אוכל לקבל דוגמא ב- Sockread O Sockwrite אשמח מאוד לא הצלחתי להבין ממש דרך ה HELP אם תירצו אפילו תשאירו ICq או צאט כלשהו ושעה בתודה Shugi1.

Sandro

New member
הסבר.. קבצים גדולים..?

לאן אתה רוצה להעביר אותם? איך אתה רוצה להשתמש בהם? מה הקשר לסוקטס? (אלא אם אתה רוצה לקרוא מאתר או משהו כזה)

shugi1

New member
ל- Sandro

כמובן שמדובר בקבצים גדולים כי אפשר להעביר עד 8 KB לשליחה ולא מדובר ליקרוא דף HTML טוב אתה כבר יודע יותר טוב ממני:) אני רוצה להוריד מאתר קובץ או לעשות העברת קבצים בין שני מחשבים אני פשוט מנסה ללימוד וב HELP אין דוגמאות ממשיות משו דוגמא קטנה ופשוטה להורדת קובץ מעל חצי מגה בתודה Shugi1.

Sandro

New member
עדיין לא הבנתי אותך..

אם אתה רוצה לקרוא דף HTML ואתה לא רוצה אתה יכול להשתמש בסוקטס.. אם אתה רוצה להוריד קובץ מהאינטרנט אתה יכול לעשות run ושם הקישור שבו נמצא הקובץ.. אם אתה רוצה להעביר קובץ ממחשב למחשב אתה יכול דרך DCC בתנאי ששתי המחשבים מחוברים לאינטרנט או copy בתנאי שהמחשבים בעלי רשת או מחוברים בכבל ישיר.. תסביר את עצמך יותר טוב.. :) 94548186 ICQ למקרה שלא הבנת.. או שלא הסברתי מה שרצית..

למעלה