עזרה ב"ניווטים"(שאלת הכוונה).

מצב
הנושא נעול.

Superdror

New member

אנוכי תושב באר-שבע וצריך להגיע לצריפין ביום שני, בשעה 8:30. איך אני עושה את זה ומה הדרך הכי נוחה לעשות זאת ? איפה לעלות, איפה לרדת, איך כדאי לנסוע, אוטובוס/רכבת? ובאילו קווים ? קצת הכוונה מהמומחים תעזור! המון תודה מראש

fireman

New member
תעזרו לבחור.....הוא במקרה

אנוכי תושב באר-שבע וצריך להגיע לצריפין ביום שני, בשעה 8:30. איך אני עושה את זה ומה הדרך הכי נוחה לעשות זאת ? איפה לעלות, איפה לרדת, איך כדאי לנסוע, אוטובוס/רכבת? ובאילו קווים ? קצת הכוונה מהמומחים תעזור! המון תודה מראש
תעזרו לבחור.....הוא במקרה
אח שלי

כברימן

New member
רכבת ללוד, ואז אוטובוס של סופרבוס

אבל לא בטוח, כדי לחכות עד שמישהו יותר בקיא בחומר יענה...

איליה.

New member
נכון, אבל הקו הוא של אגד - 461.

אבל לא בטוח, כדי לחכות עד שמישהו יותר בקיא בחומר יענה...
461 מתחנת הרכבת לוד לכיוון ת"א, עוצר בשער יפו של צריפין. זמן נסיעה משוער על פי המידע של אגד: 15 דקות. לוח זמנים: http://www.otobusim.com/otobusim/Front/LineTravels.asp?LineID=121726&CompanyID=1&CompanyLineCode=10461&WeekDay=

אוהד11

New member
אפשר גם דרך ת"מ ת"א ומשם קו 451

461 מתחנת הרכבת לוד לכיוון ת"א, עוצר בשער יפו של צריפין. זמן נסיעה משוער על פי המידע של אגד: 15 דקות. לוח זמנים: http://www.otobusim.com/otobusim/Front/LineTravels.asp?LineID=121726&CompanyID=1&CompanyLineCode=10461&WeekDay=
461 ו- 157 עד שער יפו או שער ירושלים. 157 מגיע ממש עד שער ירושלים ועד מרפאות 542.

fireman

New member
הוא צריך להגיע לבה"ד 6

461 ו- 157 עד שער יפו או שער ירושלים. 157 מגיע ממש עד שער ירושלים ועד מרפאות 542.
הוא צריך להגיע לבה"ד 6
כמדומני זה קרוב לשער שנכנס ממש לתוך ראשון לציון.... זה יחסוך לו שימוש בקו פנימי... איך נקרא השער שליד הגשר של הבית חולים?

אוהד11

New member
שער יפו. בה"ד 6 קרוב לראשל"צ, לא?

הוא צריך להגיע לבה"ד 6
כמדומני זה קרוב לשער שנכנס ממש לתוך ראשון לציון.... זה יחסוך לו שימוש בקו פנימי... איך נקרא השער שליד הגשר של הבית חולים?
שער יפו. בה"ד 6 קרוב לראשל"צ, לא?

טיפ_טיפ

New member
חיילת לשעבר בבה"ד 6../images/Emo8.gif

כן, קרוב לראשון
חיילת לשעבר בבה"ד 6

הכניסה לבה"ד 6 דרך שער ראשון מאוד מסובכת למי שמתכוון להשתמש בתחבורה ציבורית למרות המרחק כדאי להיכנס דרך שער יפו ולקחת טרמפ/אוטובוס פנימי עד לבה"ד.

ה דרומי

New member
הנה שאלה דומה מפורום אחר

הנה שאלה דומה מפורום אחר
התחנה של קו 461 נמצאת ממש 2 דקות מתחנת הרכבת, אתה צריך ללכת לכיוון הכביש הראשי, ובמדרכה שבצד של הרכבת (לא מעבר לכביש) יש לך תחנה של קו 461. אני כל יום נוסעת בקו הזה. הוא מגיע לצריפין- לשער יפו, שער ירושלים, ומהרכבת זה בערך 15 דקות.(התדירות של 461 הוא כל 20 דקות) עכשיו השאלה שלום לכולם ! אני (חייל) צריך להגיע מחר (!) מחיפה למחנה צריפין(שער יפו) . נאמר לי שהדרך הקלה ביותר היא לנסוע ברכבת ללוד משם לקחת קו 461 לצריפין . השאלה שלי היא : איפה התחנה של 461 יחסית לתחנת רכבת שאני יורד בה , קרוב/רחוק? כמה דקות הליכה ? לאיזה כיוון ? שאלה שנייה היא כמה זמן לוקח להגיע מהתחנה בלוד למחנה צריפון ? תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים

מצב
הנושא נעול.
למעלה