עזרה ברג´יסטרי...

בארי

New member
עזרה ברג´יסטרי...

כיצד אני מנקה אותו מקבצים ודברים שהוא לא צריך ?! הבנתי שהמחשב שלי עולה לאט בהפעלה חדשה בגלל שהוא מפוצץ בשטויות שכבר לא צריך בREG. אז איך אני מנקה את זה ומסדר את זה ככה שהמחשב שלי יתחיל לעבוד טוב יותר ? הפעלה שלו אורכת בערך 2 דקות ! מרגע האיתחול ועד להפעלת האינטרנט באופן אוטומאטי. עיצות,הצעות-משהו ?!

בארי

New member
אולי התמונה הבאה תעזור במשהו...

צילמתי את מה שאולי יעזור להבין. בREG למשל,אני לא צריך שם את הKAZZA או NWIZ או לא יודע מה !!! KAZZA האמת שמעולם לא התקנתי במחשב הזה מאז שפירמטתי אותו. ומשום מה הוא מופיע טוב אולי זה קשור לאיי מאש,שכן זו אותה תוכנה בדיוק כמו הקאזה רק בשינוי התפאורה והסקין. איך לדעתכם אני מסדר את המחשב שירוץ טוב,הפעלה מהירה והכל. אל תגידו לי להוריד את תוכנת AD WARE כי עד היום היא עשתה לי רק נזקים. מחקה כל מיני קבצים שלא הייתה אמורה למחוק ואני לא בדיוק המבין הגדול והטוב מכולם,אני סה"כ דג רקק במחשבים למרות שיש לי מחשב כבר 13 שנים... אז יש כאן עזרה ?!

JonBc

New member
תוכנה קטנה בשם RegClean

תעשה את העבודה נדמה לי שהיא מבית מקרוסופט , אולי אני טועה.

הורדתי את התוכנה...

אבל לא נראה לי שהיא שינתה משהו ?! חוץ מאשר המצאת קובץ ערכי רישום חדש...
העיקרון של הרעיון הוא לעזור למחשב לפעול מהר יותר,שיסרוק כמה שפחות שטויות ראשוניות ושטויות שמפריעות לו לעבוד טוב יותר. ראבאק אני מסתכל על מחשבים אחרים של חברים וכאלה עם חומרה נחותה משלי והמחשב עובד טוב יותר,מהיר יותר... למה ששלי לא יהיה כזה ?! אז הבנתי שהREG שלו מלא בחרטא שלוקח לו זמן לסרוק הכל,וגם כל מיני תוכנות מעצבנות אחרות שלא קיימות בכלל אצלי במחשב אבל יש קבצים שלהם מהאינטרנט. עזרה נוספת ?! יש ?!

יש תוכנה מעולה לזה system mechanic

תוריד את ה TRIAL שלה, זה פועל רגיל 30 יום, תעשה את הניקוי ואחכ פשוט תמחוק אותה הוספתי לך את הקישור לאתר החברה

אחרי התקנה

תפעיל את התוכנה תבחר אופצית SYSTEM אופציה זו הפעל אופצית CLEAN SYSTEM REGISTERY כשהיא תפתח לחץ SCAN REGISTRY כשתגמור לזהות את השגיאות בחר DELETE ALL במקרה של בעיות יש לך אופציה ל UNDO בסופו של דבר זה מאוד פשוט ומעולה מבחינת התוצאה בהצלחה

בארי

New member
טוב עכשיו נשאר לי לקוות ש...

זה לא גרם שום נזק למחשב שלי והכל יהיה בסדר... הולך להפעיל את המחשב עכשיו...

o d e d v

New member
תודה רבה

גם לי היה את הבעיה הזו עזרת לי מאד אני מודה מקרב לב

למעלה