שלום רב יש לי מטען לאיי פוד דרך החשמל ואיבדתי את המתאם לחשמל. גיליתי שכאשר מוציאים את הקוביה הזאת של היציאת חשמל נפערים שני חורים שמאוד דומים לחורים הנמצאית על כבלים של חשמל במכשירים אלקטרונים כגון מערכות שמע... א' האם פעולה זאת תפעל והאם היא לא תפגע במכשיר?
אם הבנתי אותך נכון, איבדת את המתאם לחשמל, כלומר משיטה אמריקאית לשיטה ישראלית. אני לא זוכר איפה יש מתח גבוה יותר, בארץ או באמריקה, אבל אתה יכול לשרוף אץ המטען. פשוט תקנה אחד חדש בכל חנות שמחזיקה ציוד חשמל.
הנבנתי שאין סיבה שזה ייפגע באיי פוד וניסיתי זאת וזה עבד מצויין והיתרון בכך הוא שעכשיו הכבל של במטען ארוך בחצי מטר יותר ככה שמי שצריך את זה שפשוט ייקח כבל של מערכת ישנה וישים במטען במקום הראש האמריקאי .
אם כן אז למטען יש כניסה לשקע אמריקאי אבל אפשר להוציא אותו ואז יש חור לכבל חשמל רגיל (כמו של רדיו ישן או מכונת גילוח) ואפשר לעבוד עם כבל רגיל בלי ממיר מצורה אמריקאית לישראלית.
פשוט לא רציתי שהוא ישרוף לעצמו את המטען. אני חשבתי שמה שהוא איבד היה החלק שממיר מתח אמריקאי למתח ישראלי (אירופאי), אני פשוט לא מכיר את המבנה של המטען, אף פעם לא היה לי מטען ל-iPod.