עזרה בצמחון [?] 2 חברות

nina88

New member
עזרה בצמחון [?] 2 חברות ../images/Emo13.gif

אז ככה, בעקבות כל השיכנועים וההסברים שלי, 2 חברות שלי הבטיחו לי שהן ינסו להיות צמחוניות, בתנאי אחד - שאני אמצא להן הוכחה (תוצאות של מחקר אמין לדוגמה) שתזונה צמחונית היא יותר בריאה, או לפחות בריאה באותה המידה, כמו תזונה לא צמחונית. הצעות להוכחות שכאלה יתקבלו בברכה

אישעם

New member
בבקשה

הנה משהו, קיראי גם מסביב, הבאתי לש שם קישורים גם על חלב, יש לי עוד מלא דברים על חלב וגם על בשר. כמו כן את יכולה להסביר שיש לצמצם את צריכת החלב והביצים כמעבר לטבעונות או לפחות לצמחונות שמשתמשת הכי מעט שאפשר בחלב וביצים. תשאלי אותן היכן בטבע יש בע"ח ששותים חלב שלא של אימא שלהם או היכן בטבע יש חיות שמדגלות בע"ח אחרים במחנות ריכוז, שהרי משם בא החוסר בריאות לתוך "המזון". כמובן שאין בכך המלצה לביצים וחלב אורגניים אך זה עדיף על חוסר צמחונות ואכילת בשר. לפחות כשלב להקטנת השוק התרבותי. יש לי עוד אם יש צורך. אבל את יכולה להגיע לקישורים לבדך ע"י "בשר סרטן" בגוגל ולהראות להן את האזהרה של האגודה למלחמה בסרטן, למשל. נסי גם מישחקי מילים כמו "בשר מחלות" ויש עוד מלא חומר עם קישורים באנונימוס. תגידי לי אם את צריכה עזה נוספת למציאה, יש מלא.

tombenarye1234

New member
ההמלצה שלי היא ללכת עם שתיהן

ל"בודהא ברגר". הבעלים של המקום מבין בצורה מושלמת בתזונה ויכול להסביר להן על כל דבר בעולם. הוא פתח את המקום כדי להראות לאנשים שתזונה מהצומח יותר בריאה

Pelagos

New member
ותזמינו את תום, כי הוא נפלא בהסברה

גם כן
תום, יא קקי

mumtaz

New member
ממש רציתי ללכת לבודהא בורגר

כשהם רק פתחו אבל אז טעמתי בדוכן שלהם באוניברסיטת ת"א קרקרים מזרעי פשתן שהיו פשוט דוחים! בחיי, אני לא מגזימה, זה היה אחד הדברים המגעילים שאכלתי בחיים וחשבתי שאני הולכת להקיא (ואני ממש לא מפונקת עם אוכל) ככה שיצא לי כל החשק ללכת לשם...אתם ממליצים על מנה מסוימת?

shroomann

New member
גם אני לא אהבתי את הקרקרים

אבל ההמבורגר, המילקשייק, והפשטידה (שהם קונים מהכושים העבריים) היו מצויינים! שווה ללכתץ

nina88

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo13.gif

בודהה בורגר זה רעיון טוב, האמת שעדיין לא ביקרתי שם בעצמי
עקרונית כבר הסברתי להן על העניין המוסרי, ומבחינת התפריט לא נראה לי שתהיה להן בעיה כי הן לא אוכלות עד כדי כך הרבה בשר.. הדבר העיקרי שבעצם מונע מהן להפסיק לחלוטין זה המיתוס "זה לא בריא להיות צמחוני", אז אני מקווה להצליח לנפץ להן אותו

One Echoe

New member
פשוט שלחי להם את החוברת של כללית.

החוברת. ציטוט מהחוברת: "הידע שנצבר על הקשר בין צמחונות ובריאות הוא רב ביותר. מחקרים נעשו על הקשר בין צמחונות למחלות לב, סרטן, השמנה, אוסטאופורוזיס, סוכרת ועוד. בגיל הצעיר נחקר הקשר בין צמחונות לגדילה והתפתחות, הריון והנקה, דרישות תזונה בספורטאים ועוד. סיכום המחקרים, או חשבון ה'עלות-תועלת', מראה שהכף נוטה לטובת הצמחונים, ובגדול. "

למעלה