על נכסים מסוג היגיון וחוכמה
יתושה יקרה - אינך מכירה אותי כלל - כיצד את יכולה לשפוט את הבנותי בנוגע לביצוע מחקרים? על סמך שאלון קצר וקליל? ואולי הייתי מעורב במחקרים אונקולוגיים אינטגרטיביים בעבר, לדוגמא? או מחקרי שוק עמוקים לניתוח תנודתיות לצורך קידום מוצר ומיתוג, לדוגמא אחרת? אינך יודעת מה אני מנסה להוכיח\להפריח, ומדברייך עולה כי אינך מכירה כלל את עולם הרפואה הסינית. "ההכללות שלו"
אינן הגיוניות לך. האם את טוענת בלעדיות על המושג הזה - ההגיון? אם היית באמת רוצה כל-כך לדאוג "שאבין איך עושים מחקר" היית לוקחת את הזמן כדי להדגים או לשלוח מאמר בנושא. סתם רצית לעקוץ כי הסקר לא התאים להשקפות שלך. זה בסדר - את הרי יתושה

אגב ,אם יש לך מאמרים מעניינים על עריכת סקרים ובניית מחקרים אשמח לקרוא. לגבי הרשימה שלך: א. אינך יודעת מה מקשר בין תסמינים אלו. אינך יכולה לשפוט מה היה נכון יותר או לא שכן טוב או רע הינם יחסיים לנושא - ואת הרי אינך יודעת מהו. ישנם הרבה שיקולים מדוע הסקר נכתב כמו שהוא ולא בבחירה מרובה מסימפטומים שונים. ב. אין שם כל בעיה. את מדביקה על זה תווית של בעיה בעוד מעל 100 נשים לא מצאו שם כל בעיה. זה עניין של גישה, זה הכל. ג. קשה לך להגיב. ההכללה היא שלך, כאילו "קשה להגיב נקודה". מי מכליל כאן ?

לגבי "ההנחות מטופשות" וכו... שוב - ניכסת לעצמך בעלות על החוכמה - ושפטת לחומרה ולא לזכות. ההשוואה לא רלוונטית כאן, ולגבי תיאוריות שונות של מראה חיצוני ונטיות אופי - תלמדי את התחום לעומקו, ותגלי מחקרים מקיפים המוכיחים לכאן ולכאן. לגבי - "אין ספק שהמחקרון הזה"... - אם סקר קצר וקליל באופיו מהווה אצלך כזו חשיבות עד כדי להצדיק את קיומו של העולם האקדמי... אני מקווה וגם בטוח שיש לך טיעונים יותר חזקים לתמיכה ב"קידמה" המערבית מאשר הסקר הקטן והחביב שלי

אגב, המדע המודרני מתעקש כי אפקט מקלינטוק הוא איננו קיים, בעוד התופעה ברורה לחלוטין. הייתי עד לה בעצמי... מעניין כל עניין המחזור שלכן, אה ?!

מקווה שהמחזור שלך קליל ונטול PMS לחלוטין. מקווה שאת שלמה עם מבנה הגוף שלך לא משנה מהו. מקווה כי את אוצרת בליבך אוסף תכונות נפלא הגורם לכל מי שסביבך לאהוב אותך ולשמוח. מקווה כי העובדה שלקחתי את הזמן לענות לך מפצה אותך על איזושהי עוגמת נפש שאולי עודדתי כאשר ביקשתי עזרה במילוי השאלון. הקדשתי חזרה את מה שהשקעת ועוד קצת. לא יכול להחזיר לך את הזמן שאבד לך, אז זה המעט שיעולתי לעשות... שיהיה המשך מקסים