עזרה במציאת קופסא ורעיון

פילפפלת

New member
עזרה במציאת קופסא ורעיון

אני מחפשת קופסא גדולה על מנת להכין מתנה להורי- הרעיון לא שלי- על כל צד של הקופסא להדביק תמונות- צד אחד עבר של אימי צד שני של אבי צד 3 הווה של המשפחה, צד רביעי הווה עם החברים (הכל כנאה תמונות סרוקות ומודפסות על מפית??? הכוונה במתנה היא להדביק את כל הצדדים והברכה שתבוא בפנים תסביר כי את העתיד עליהם למלא לבד בתוך הקופסא... מה דעתכן על הרעיון? אולי מישהי עשתה משהו בסגנון ותוכל לייעץ? איזה גודל כדאי לקנות את הקופסא ואיפה.... ועוד עצות שימושיות - אשמח!!!

nuky1

New member
לא הכנתי קופסה כזאת אבל מנסיון אחר

אל תכיני קופסה גדולה מדי מעשי משהו בגודל בונבוניירה שיעמוד על המדף אחרת זה רק יעצבן יתפוס אבק ובסוף יגיע לפח.

הציירת

New member
מציעה לך להדפיס את התמונות בצורת

פילם-סרט צילום כפי שתיארת אך קודם התאימי זאת לגודל הקופסא, על העבר הייתי עושה סטפים כדי שזה יראה עתיק... יש קופסאות ענקיות במוזה בקניון סירקין בפתח תקווה

שיריטל

New member
רעיון משגע אוכל לעזור לך

כמה טיפים: א. הקופסא, אני עשיתי מקופסת נעליים, כאשר את הקופסא מילאתי באלבומים קטנים בגודל של תמונה, כך שהקופסא מהווה בעצם גם קישוט וגם כלי קיבול לתמונות. את הקופסא "הקשחתי בעזרת הדבקת פסי נייר עיתון עם דבק פלסטי. ב. התמונות אין צורך להדפיס על מפיות מנסיון זה לא תמיד מוצלח. עדיף לקחת את התמונה לחנות צילום ולצלם במכונת צילום רגילה או צבעונית, אמנם כל צילום עולה כ-8 שקלים אבל שווה, מנסיון. לחסכון בעלויות הצילום אפשר גם לצופף על עמוד אחד מספר תמונות. העבודה עם נייר צילום נוחה יותר. יש חנויות שאפשר לצלם בצבעי חום ישן וזה נותן אפקט יפה ומיוחד לעבודה. אם מצלמים על נייר רגיל, שחור לבן אפשר ליישן את דף הצילום על ידי כך שמורחים על התמונה שקית תה רטובה, או שמן בישול, זה נותן אפקט יפה. ג. הדבקת תמונות, בדבק פלסטי מדולל במים או בדבק מפיות. ד. על גבי התמונות אפשר לעשות פיצוצים, לכתוב בצבע אקרילי או טוש וכו' אם תרצי עצות נוספות אני כאן שיריטל

פילפפלת

New member
ואו- איזו הענות מדהימה- תודה לכולן

אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע... המשך יום מקסים לכולן

למעלה