עזרה בחיפוש עבודה בתחום הנה"ח

מ ש ה י 1

New member
עזרה בחיפוש עבודה בתחום הנה"ח

שלום

כבר הרבה זמן שאני מחפשת עבודה בתחום הזה, יש לי ניסיון מועט בעבודה שאני עובדת בה כרגע, אבל בגלל שאני לא עובדת הרבה שעות, אז לא משתלם לי להמשיך לעבוד שם ואני מחפשת משרה עם יותר שעות.

יש לציין שאני עדיין לומדת ולקראת סיום של הסוג ה-1
ניסיתי לשלוח לקורות חיים למשרות שהיה רשום בדרישות שזה גם מועד למישהי שבתחילת דרכה אבל אף אחד לא חוזר אליי...

אולי יש בעיה עם הקורות חיים? בגלל שהמשרות שעבדתי בהן לפני היו רק שירות לקוחות? או מה אני צריכה לכתוב כדי לתאר את הניסיון שיש לי בעבודה שאני עובדת בה כרגע?

תודה !

nathaliesh

New member
הבעיה היחידה שלדעתי יש בקוה"ח שלך

היא שעוד לא סיימת הנהח"ש 1

מנסיוני מאוד לא נוטים לקחת לעבודה חבר'ה שלא סיימו אפילו הנהח"ש 1. יש לך עוד זמן רב עד הסיום?

מ ש ה י 1

New member
ובסוג ה-2 יהיה לי יותר סיכוי?

דווקא לא נשאר לא הרבה זמן עד לסיום של הסוג ה-1, בתחילת חודש הבא המבחן... בנתיים אני נגררת בעבודה שאני נמצאת בה כעת אבל אני לא מרוויחה בה הרבה, אבל לפחות מתעסקת קצת בהנה"ח.

הציעו לי ללכת למשרד רואי חשבון, הבעיה שאני לא כ"כ יודעת אם הם באמת צריכים או לא.. במודעות באינטרנט לא תמיד רושמים את שם החברה ויש סיכוי שזה יפול על חברת כוח אדם ששוב תציע לי שירות לקוחות... או שפשוט לא מתקשרים ושוב אני חוזרת לסוגיית הקורות חיים.

מצב מבאס

nathaliesh

New member
ואז מה הפסדת?

אז חזרו אלייך ממשא"ב לשירות לקוחות, אמרת בנימוס לא תודה וסיימת את השיחה. מה יש לך להפסיד?

מ ש ה י 1

New member
אין לי מה להפסיד חחח פשוט נמאס לי מהם

אבל כרגע אני ממשיכה לעבוד בעבודה של פחות שעות, במקום באמת למצוא עבודה שאני יוכל לעבוד יותר ולא מתקדמת לשום מקום... גם מבחינת ניסיון, למרות שאיפה שאני עובדת כרגע אני צוברת טיפה ניסיון, סך- הכל נותן לי רקע כללי על אופן העבודה.. וקצת התעסקות עם תוכנה שכמעט ולא דורשים אותה בשום מקום...

אוףף מה עושים!?!?

למעלה