עזרה בזיהוי

דיי דרור

פשוט לקחת את כל הדעות הקדומות על האמריקאיות ולשכוח מהן!!! וזאתי במקרה באמת אוניה יפה!!! בוא נגיד - אתה מסתובב איתה ברחובות ת"א הרוב יסובבו אחריך את הראש בקינאה

Superdror

New member
ממש יפה....

זה האוטו היחידי שהייתי מוכן להתקין בו חלונות שחורים כדי שלא יראו אותי.

falou

New member
בו נגיד...

שמי שצריך שיסובבו אחריו את הראש בקנאה הוא באמת מסוג האנשים שקונה מכוניות כאלו...

© DrorZi

New member
לשכוח מהן ../images/Emo35.gif

אבל האוטו הזה הוא התגלמות ה"דעות הקדומות" על האמרקאיות אוטו ענק מנוע ענק מתלים רופסים אוניה לשיוט למרחקים ארוכים וישרים ממש לא כוס הדיאט קולה שלי סורי
דרור זי.

Mushon8

New member
ביואיק- לא יאומן... (יש קישור)

כבר בשנת 1951 יצרו במפעלי ביואיק דגם "לה סייבר" ותחזיקו חזק.. לדגם הנ"ל היה מיכל דלק של 150 ליטר (מהבית לעבודה ובחזרה), ועוצמה מפחידה ומבהילה בימים ההם של 350 כ"ס, ונפח מנוע של 3500 סמ"ק... מיותר לציין שמשקלו של הרכב היה כמו משאית קטנה (1800 ק"ג) אבל בשביל שנת 1951, אני בטוח שזהו הייתה יצירת מופת. היום אני נוהג על ביואיק סנצ'ורי 1993 לימיטד, וחולם איך נראו אז החיים בשנת 1951 עם רכב שכזה... עד כאן המסע בזמן... :) מקווה שנהנתם! http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=86933

lior218

New member
רק 3500 סמ"ק- ממש מנוע קטן במושגים

אמריקאיים. וזה נראה אוטו גדול עם יומרות ספורטיביות. ממש מוזר שדווקא לפני 50 שנה ידעו להפיק יותר ממה שהם יודעים להפיק היום מהמנועים (האמריקאים). לאבא שלי הייתה לפני 10 שנים אולדסמוביל קוסטום קרוזו סטיישן, מנוע 5800 (לא יודע כמה כ"ס- מן הסתם לא 300).

למעלה