שלבי זיהוי צמח בר לא מוכר למאכל
שלב ראשון קורא על זה באינטרנט אם יש חומר - לא תמיד יש ולא תמיד הזהוי ודאי.
בשלב שני נותן לתרנגולות, הן לא נוגעות בצמחים רעילים או שלא טעימים להן.
בשלב שלישי אני טועם עלה אחד או חתיכה קטנה, לראות אם זה טעים ואם אין לי תגובה אלרגית או משהו.
שלב רביעי אני אוכל כמות יותר גדולה ומחכה לראות מה קורה לי בבטן (שלשול גאזים...).
בשלב חמישי זה נכנס לסלט בכמויות , (גם אם לא זיהיתי בוודאות באינטרנט וגם אני לא בדיוק יודע מה זה.)
הסלט הגדול שאני אוכל כל יום בצהריים מכיל לפחות חמישים אחוז עלים ירוקים ופרחים של צמחי בר מהגינה.