ראיתי חילים עולים לרכבת בב"שעזרה בהגעה
אני צריך להגיע מב"ש לבה"ד 20 בצריפין עד השעה 8:30,איך אני עושה זאת בדרך הכי מהירה?
מתחנת הרכבת בלודראיתי חילים עולים לרכבת בב"ש
יורדים בתחנת הרכבת לוד יוצאים לכביש יש שם תחנת אוטובוס ולוקחים קו לצרפין. זה מה שאני ראיתי המומחים כאן יתנו דרך יותר טובה ב"ה![]()
הסיכוי לעלות עליו ביום ראשון בבוקרמתחנת הרכבת בלוד
קו 461 מגיע לצריפין
האפשרות השנייההסיכוי לעלות עליו ביום ראשון בבוקר
די קלוש, הוא מפוצץ עד 0 מקום. יש אפשרות נוספת שלא הרבה מכירים - לוקחים קו 249 של אגד או 11 של סופרבוס עד הכניסה לרמלה, שם חוצים את הכביש ומחכים ל451 ודומיו שממשיכים לכיוון צריפין. אפשרות נוספת היא להמשיך עד תחנת תל אביב ההגנה, ללכת ברגל 5 דקות לת.מ. תל אביב ומשם לקחת 451 או 461 ונדמה לי שיש עוד כמה.
הבעיה ב461 זה שהוא פשוט לא מעלההאפשרות השנייה
היא בזבוז זמן די רציני עדיף שתיקח את הראשונה עם אופציה אפילו ל-461 אם הוא יהיה סביר וחוץ מזה יש שם גם מלא מוניות שירות אם 461 כזה מפוצץ אז תשלם 5 שקל ותגיע כמו בן אדם (נסיעה די קצרה, אתה צריך לרדת ליד ניר צבי, שער ירושלים)
יש סיוכויהבעיה ב461 זה שהוא פשוט לא מעלה
נוסעים שם אם הוא עמוס, ובכל מקרה זה אף פעם לא "סביר" ביום ראשון בבוקר... מונית שירות עולה 7 שקל אם אני לא טועה.
והאפשרות שלצערי אני השתמשתייש סיוכוי
גדול שהאוטובוס יעצור, פשוט יוצאים מתחנת רכבת והולכים קצת אחורה לכיוון סופר ויקטורי או תחנה לפני הסופר, שם יש סיכוי לעלות לאוטובוס והוא יעצור אבל זה גם לא תמיד, באותה תחנת אוטובוס של תחנת רכבת תמיד יש ממש הרבה חיילים לכן הנהג לא עוצה אפילו.
זו האפשרות הכי טובהוהאפשרות שלצערי אני השתמשתי
בה היא לנסוע עד לתחנה המרכזית החדשה ולקחת את 461 מנקודת המוצא שלו![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.