D danielo18 New member 9/2/07 #15 את בטוחה? אני לא חושב שהייתי יכול להתמודד עם "בעיית פעם בחודש" שלכן.
ש שאפולי New member 9/2/07 #16 זה כי אתה גבר. זה ידוע שאתם המין החלש- למה? ללדת נדמה לך שהיית יכול? אין מצב. וחוץ מזה לא לימודו אותך שרק המוות בטוח? תשאל את אנה ניקול סמית.. שבת שלום שאפה
זה כי אתה גבר. זה ידוע שאתם המין החלש- למה? ללדת נדמה לך שהיית יכול? אין מצב. וחוץ מזה לא לימודו אותך שרק המוות בטוח? תשאל את אנה ניקול סמית.. שבת שלום שאפה
R rotesh8 New member 11/2/07 #30 היי../images/Emo39.gif קיוותי שתהיי פה סופ"ש היה ממש טוב, כן ירבו מה איתך?
ש שאפולי New member 11/2/07 #31 ../images/Emo9.gif תודה.. כן סופ"ש היה נחמד כרגיל.. אבל אם ירבו זה כבר לא יהיה מיוחד אז בוא נשאיר את זה לפעם בשבוע) אני משתעממת מחפשת עבודה ללא הצלחה.. מצאת כבר? יום מאג-ניב שאפ
../images/Emo9.gif תודה.. כן סופ"ש היה נחמד כרגיל.. אבל אם ירבו זה כבר לא יהיה מיוחד אז בוא נשאיר את זה לפעם בשבוע) אני משתעממת מחפשת עבודה ללא הצלחה.. מצאת כבר? יום מאג-ניב שאפ
ש שאפולי New member 11/2/07 #33 אה.. ביוני אני מקבלת את התואר שלי.. עד אז? בכל דבר.. רצוי תחום שיווק בא לי להשתפשף ) שאפ