למעלה משמאל תלחץ על "חיפוש מתקדם"עזרה, בבקשה !
איך מחפשים בפורום נושא מסוים ? כולל בארכיון כמובן. תודה מראש !
ואם לא יודעיםזוכרים אף מילהלמעלה משמאל תלחץ על "חיפוש מתקדם"
ואז אתה יכול לחפש לפי מלים מתוך כותרת ההודעה, או מלים מתוך תוכן ההודעה.
אז אפשר לחפש לפי מלה מתוכן ההודעהואם לא יודעיםזוכרים אף מילה
מכותרת ההודעה?
נצל"ש- IC3עזרה, בבקשה !
זה ה-IC3 המחודשנצל"ש- IC3
סתם התחשק לי לנצל"ש _______________________________ היום נסעתי ברכבת לתל אביב מכפר סבא לא הסתכלתי במחוץ אבל על לוח החשמל בכניסה היה כתוב "7245" קיצר שמתי לב שהיו כיסאות ממש חדשים ויפים או שממש ממש ניקו או שהחליפו ממתי השירותים באיי סי הם עם דלת חשמלית עגולה כזאת? איזה מגניב הרגשתי שאני במשחק מחשב פעם יחידה שנכנסתי לפני לשירותים באיי סי הייתה דלת כזאת רגילה.... סתם התחשק לי לנצל"ש _______________________________
הרכבות עם הדלת המעוגלת של השירותיםנצל"ש- IC3
סתם התחשק לי לנצל"ש _______________________________ היום נסעתי ברכבת לתל אביב מכפר סבא לא הסתכלתי במחוץ אבל על לוח החשמל בכניסה היה כתוב "7245" קיצר שמתי לב שהיו כיסאות ממש חדשים ויפים או שממש ממש ניקו או שהחליפו ממתי השירותים באיי סי הם עם דלת חשמלית עגולה כזאת? איזה מגניב הרגשתי שאני במשחק מחשב פעם יחידה שנכנסתי לפני לשירותים באיי סי הייתה דלת כזאת רגילה.... סתם התחשק לי לנצל"ש _______________________________
שירותים לנכים בקרונועי IC3נצל"ש- IC3
ת ו ד ה !!!!עזרה, בבקשה !
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.