מאמי תקשיבי שנייה
קראת את התשובה האדומה? הבנת מה היא אומרת? יפה.. עכשיו את חושבת שאת יכולה לבצע איזשהו כישוף? כי אני מניחה שאת לא ממש מתעניינת במאגיה , ולא במתעסקת בזה ברמה של הטלת כשפים נכון? תביני משהו , זה לא ככה שתבואי ותאמרי תעזרו לי להטיל כישוף , למה שנרצה לעזור לגבי דבר כזה ? את יודעת כמה אנרגיה צריך להשקיע בכישוף? אם בכלל נזדהה אם המטרות של הכישוף? הפורום הזה זה לא בקש וקבל.. לדעתי רק את יכולה להטיל את הכישוף כי לך יש את הכח רצון.. אבל כיוון שאין לך את הידע הנדרש והניסיון תרדי מזה מהר ואל תנסי אפילו .. (ואל תנסי אפילו ללכת לאנשים שלוקחים כסף תמורת כשפים ,רובם רמאים שאוהבים לנצל אנשים כמוך שצריכים עזרה ,אז תיזהרי מאנשים כאלה שסתם מעמידים פני מכשפים או אני לא יודעת מה ומבטיחים להחזיר לך אהבה אבודה ובלה בלה) ואני מבינה שאהבה כואבת לפעמים ורק לפני שנייה הגבתי למישהו על משהו דומה.. ואני אגיב גם לך באותה צורה , עזבי אותך מכשפים מי שלא יודע להתעסק בזה זה מסוכן עבורו וכדי להטיל כישוף צריך ללמוד והרבה ולהשקיע זאת ממש דרך חיים נשמה , למה לך לערב כישוף בדבר כזה ? , תנסי לפתור את הבעיות בקשר שלכם כי כישוף לא יפתור זה יהיה מעין סוג של כפייה , תלכ לייעוץ מקצועי או משהו כזה ותנסו לפתור את בעיות שהפרידו בניכם (לפעמים אהבה לא מספיקה במיוחד בנישואים) , אם עדיין יש לו רגש אלייך אז זה אולי יעבוד,, ואם לא ,אז כנראה שזה לא נועד לקרות ואין מה לעשות פשוט תמשיכי הלאה, תחשבי שעוד פרק בחייך תם ויבוא מישהו חדש, ותחשבי שגרושך לימד אותך הרבה ונתן לך במתנה את חמשת ילדייך שתמיד יהוו גורם מקשר לאהבה שהייתה בניכם ויזכירו לך אותה .. אבל לפעמים באמת יש דברים שעדיף פשוט לסיים (תחשבי מה הסיבה שבגללה התגרשתם למשל?) כישוף כזה שאת מבקשת לא יפתור את הבעיות שלכם , אלא רק יגרום לו לחזור אליך מתוך כפייה (הרצון שלך ומה עם הרצון שלו?).. זה מה שאת באמת רוצה? לדעתי עדיף כבר לנסות לכבוש אותו בדרכים "הטבעיות" יותר .. מקווה שעזרתי.. שלך:בר