עזרה בבקשה

ננסנס

New member
עזרה בבקשה

מחפש עבודה בתחום הביו-פסיכולוגיה באזור ספרינגפילד צפון דקוטה... וברצינות, כבלים או לווין? אני רוצה לחבר את הערוץ הישראלי ושוקל את האפשרות לעבור ללווין. נניח ושניהם עולים פחות או יותר אותו הדבר, האם שמעתם על בעיות קליטה בלווין, בעיות שרות בכבלים או כל דבר אחר שאיני חושב עליו. תודה מראש...

Boston Guy

New member
יש לך מקום לשתי צלחות שיפנו לכיוון דרום

לא יודע אם אתה ב SINGLE FAMILY HOUSE או בבנין דירות, ואם זה שכור או בבעלותך... אבל הרבה אנשים נתקלים בבעיות עם בעל הביית או ועד הבית בנושא "חזות הבניין" כשזה מגיע לצלחות לווין. כמו כן לויין דורש קו ראיה פתוח דרומה. עצים גבוהים, בנינים חוסמים או סתם חוסר מזל (לגור בצד הצפוני של הבניין) עלולים להפוך את האופציה ללא רלוונטית.

ננסנס

New member
הנושא נבדק

יש כיוון דרום ללא כל הפרעות ועם כל האישורים הנדרשים.

nitushit

New member
אנחנו מחוברים ללווין, מאוד מזכיר

את הכבלים הדיגיטליים בארץ. בעיות קליטה ישנן שהמזג אויר פרוע.

ננסנס

New member
הגדירי מזג אויר פרוע

גשמים עזים / שלג / סופת שלגים / טורנאדו / הוריקן או מה?

nitushit

New member
לפי מיקומי במפה הסינופטית....

בפלורידה יש סופות ברקים, גשמים עזים, עובר על פנינו מדי פעם איזה הוריקן חביב, דברים כאלו. האמת שאני די חדשה כאן ויצא לי להיות נוכחת בסופת ברקים שזעזעה לי את הקליטה, לא רוצה לחשוב מה יקרה במצב של הוריקן... טוב, בטח אברח

ננסנס

New member
בקשר ללויין או בכלל

זה עלול להיות ארוך ולא ראוי לפירסום...

17205

New member
אל תגיד שלא לוקחים אותך ברצינות

לפני כמה ימים קיבלתי פירסום על הצעת עבודה בצפון דקוטה בדיוק בתחום שלך, ביו-פסיכולוגיה. אני מצרף לך את הקישור ואל תתביש לבקש המלצה. לגבי השאלה השניה בנוגע לווין/כבלים, אל תשכח שלכבלים יש אופציה של אינטרנט במקרה ונמאס לך מה- DSL (אל תגיד לי שאתה בדיאל-אפ)

סלסרו

New member
לי יש DTV של Time Warner

ואני מרוצה לחלוטין. אין לי את הערוץ הישראלי ולא מאמין שאפשר לקבל אותו דרכם. הקליטה מעולה, מאד נח לשימוש, בלחיצת כפתור אפשר לקבל את כל האינפורמציה על תוכנית או סרט מסויים, אפשר להזמין סרטים ישר מהכבלים כאילו שזה על DVD או ווידאו (כלומר לעצור את התמונה, להריץ קדימה או אחורה וכולי, רק שמספר הסרטים מצומצם), הרבה אופציות לתיכנות השלט-רחוק, ומספר ערוצים גדול במחיר סביר. לא יודע איך שזה משתווה עם לווין. שמעתי פה ושם שבלווין לפעמים יש שיבושים בסופות, דבר שלא קיים עד כמה שידוע לי בכבלים.

למעלה