עזרה בבקשה .

the taz

New member
עזרה בבקשה .

שלום , אתמול כתבתי הודעה ומישום מה מחקו לי אותה , אני יחזור עליה וב ואם משהו בה לא טוב אנא ממכם תקנו אותי ואל תמחקו שוב ! תודה מראש... ההודעה אתמול היתה ... שלום לכולם , אני חדש פה בפורום ופניתי אליכם ביגלל שאני מיואש מחיפושים ללא הצלחה ..... אני מחפש סקריפט שיכיל שעון דיגיטלי פשוט מאוד וגם תאריך בעברית (iso-logical) לדוגמא של המראה יש משהו כמו שאני מחפש פה ... www.ebz.co.il אנא ממכם עזרו לי בנושא זה ! תודה מראש , עידן !

the taz

New member
דבר ראשון , תודה...

אבל אני לא צריך כזה דבר ביגלל שזה א.התאריך באנגלית. ב.השעון מתעדכן רק בעת "רענון" הדף . אנא ממכם תנסו לעזור לי זה די דחוף .

the taz

New member
תודה רבה רבה !

זה בדיוק מה שאני צריך , עכשיו אני יבדוק אם זה מתאים למקום ואם לא אני יגיב שוב ! אבל תודה רבה , אח שלי !

the taz

New member
כמה תיקונים בבקשה ...

הכתב העברי יוצא לי הפוך , כנראה שזה מתוכנת בערברית שונה מתיכנות האתר , ועוד משהו , אני צריך לשים את זה על תמונה , איך אני עושה את זה ?

Pintame

New member
שים בhead

של האתר שלך את זה
<meta http-equiv=´content-type´ content=´text/html; charset=windows-1255´>​
ובקשר לתמונה תשים את זה בטבלה ותעשה אותם בשתי שכבות

Pintame

New member
זה מה שהתכוונתי

יש מאה דרכים לעשות את זה לפי דעתי זאת הדרך היעילה ביותר

the taz

New member
תודה רבה , נשאר רק משהו אחרון.

הדף שלי בנוי מעברית לוגית , (iso-logical) ולכן התאריך שבנוי בעברית רגילה , (windows) יוצא לי הפוך ! ז"א שבמקו שיהיה רשום "שני" רשום "ינש" מישהו יכול לערוך את זה שזה יתאים לשאר הדף ? ושוב תודה רבה לך !

Pintame

New member
כן אין בעייה

תאמין לי אני שירות עד בית הלקוח
ואין לך מושג כמה תיסבוכות זה עושה החרא הזה למה לא לכתוב נורמלי פשוט

Pintame

New member
דרך אגב

לא שמעתי תגובות על התמונה מצאתי אותה בוואלה היא הזוכה של איזה מבצע שלהם מאוד אהבתי

the taz

New member
ואח אחי תודה רבה (כנס!)

שיחקתה אותה ! אני מחזיק ממך מלך ! אם תצטרך פעם משהו אל תהסס לבקש ולא משנה מה זה ! אני יעסה הכל כדי לפצות אותך ! אל תשכח אם תרצה אי פהעם משהו אני באי סי קיו 120055486 אני מבטיח להשיג לך כל מה שתרצה !

Pintame

New member
חחחחחחח תודה

שמח לעזור ועוד משהו שמתי לב עכשיו שהמספרים שהשנה קרובה מידי לשעון אז תשתמש בקובץ הנוסף

the taz

New member
...../images/Emo24.gif

תודה רבה שוב , אני יקח את האחרון ! תודה אחי אני יזכור לך את זה !

למעלה