עזרה בבקשה

BabyPooh

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo9.gif

אני מחפשת תקנים לציפוי טפלון ותקנים לציפוי ברונזה זרחנית, אם מישהו יוכל לקשר אותי לנושא אני אשמח! שבת שלום!

DIKZ

New member
AMS

שלום. למידע ראשוני, ממנו אפשר יהיה להמשיך. תקני התעופה הרשמיים בארה"ב = AMS = Aerospace Materials Specification דנים בין השאר בנושאים שהועלו. ----------------------- "טפלון" ( או בשמו הנכון- פולי טטרה פלואורו אתילן, כאחת האפשריות)- בנושא: Film & Tape מצוי בתקנים AMS- 3652 ; 3661 ; 3662 יש להניח שקיים גם בתקני צבא ארה"ב ( Mil Spec ) ובתקנים הפדרלים. קיימים צבעים ודומיהם המכילים "טפלון" בין מרכביהם והם נכללים בתקנים של צבאות, תעשיות צבאיות, חב' וויקרס ועוד. ==================================== בנושא פוספור ברונז:- תקן AMS 4510 , דן ב Sheet, Strip & Plate לסגסוגת המכילה:- 95%Cu , 5%Sn , 0.19%P. AMS 4625 ; 4720, דנים במוצרים של Phosphor Bronze. בהצלחה, dikz.

DIKZ

New member
נביא?

שלום קסטר אתה צנוע. אתה רק נביא? זה הכל. דומני שעלית בדרגה ומגיע לך להיות לפחות סגנו של המשיח, אם לא למעלה מזה. אני בטוח שתגובתך לא תאחר להגיע. אני סופר את הדקות עד לתגובה. שבת שלום.

deathcaster

New member
תגובה

אכן גם אתה ניחנת בחוש הנבואה
השואלת שאלה את השאלה בפורום אחר, ואכן ניבאתי לה שם שאתה תענה לה על מבוקשה בדיוק בסגנון בו ענית.... אי לכך ובהתאם לזאת - רשמתי שאני נביא..... וזו הייתה בדיחה....

למעלה