עזרה בבקשה!

עזרה בבקשה! ../images/Emo7.gif

בן הזוג שלי עובר תקופה קשה. קצת רקע: לאחר שנים שעבד כפרילאנס מהבית הוא החל לעבוד כשכיר + עדיין עובד בשעות הערב עם אותה חברה שהיה בקשר כעצמאי. לא קל ..לכל הדעות. בודאי שכל השינוי הזה לא קל לו, גם פחות הכנסה מבעבר משערת משפיע.. הוא מאד מאד סגור (איננו חיים יחד..לצערי), והוא אינו משתף אותי בשום דבר הקשור ברגשותיו או במה קשה לו. אני מרגישה מנותקת
לא רק שכל כך רוצה לעזור לו במה שאני יכולה (רגשית למשל), אלא גם מרגישה שבכך שהוא אינו משתף אותי, אינני לוקחת חלק בעולמו האינטימי.
וזה עצוב לי .. לא לרוחי גם מכיון שלא רוצה שיווצר ריחוק בינינו. אנא עזרו. מה אני יכולה לעשות? ואיך יכולה לסייע לו להיפתח קצת - יכול בודאי להקל עליו כשהוא יוציא דברים מלבו. בבקשהההה

נולייף

New member
אני אגיד לך מה אני הייתי עושה

הייתי לוקחת אותו לאיזה ערב במסעדה רומנטית שקטה כזו ואחרי שהייתם גומרים לאכול שרק היין נשאר על השולחן הייתי מחזיקה לו תידיים ואומרת לו מאמי אתה יודע שחשוב לי להיות חלק ממה שעובר עליך זה יקל עליך אם תשתף אותי במה שקורה איתך ... ... .. .. .. . .. . תבהירי לו את זה יותר ברוגע אולי זה יכנס לו לראש

לשאול שאלות

נסי לשאול אותו הרבה על הדברים שאת רוצה לדעת בקשר למצבו ולחייו, הראי לו שאת מתענינת בו. כך לאט תפתחי אותו לדבר ולשתף.

למעלה