עזרה בבקשה
יש לי חתולה מקסימה שחייתה איתנו במשך 4 השנים האחרונות.
אימצנו אותה מהרחוב כשהיתה בערך בת שנה, וטיפלנו בה היטב.
היא חתולה טובה מאוד ומיוחד באופי, וכל מי שהכיר אותה התאהב בה, אפילו שונאי חתולים...
לפני כחודשיים, לרגל מעבר למגורים בחו"ל, החלטתי שננסה למצוא לה בית חדש.
זה פשוט לא התאים לנו להמשיך לגדל אותה ולא לקחת אותה איתנו לחו"ל.
המצב הסתבך כשלפתע היא חלתה, הפסיקה לאכול. היא רזתה מאוד מאוד.
עשיתי לה מספר בדיקות אצל הוטרינר (שעלו לי הרבה מאוד כסף) - בדיקות דם, אולטרסאונד, אשפוז יום ועוד טיפולים ובדיקות.
נמצא כי יש לה דלקת בלבל והשפעות על הכבד (כבר שומני).
בשלב זה המליץ לי הוטרינר לאשפז אותה להשגחה צמודה, עם טיפול תומך (אנטיביוטיקה ונוזלים לוריד, מזון בצינורית וכו').
מבחינה כלכלית אין לי אפשרות לאשפז אותה, כי זה יקר מאוד, במיוחד כי לא ניתן לדעת כמה זמן זה ייקח ומתי זה ייגמר ואם בכלל ניתן יהיה לשפר את מצבה. החלטתי לנסות לטפל בבית ונתתי במשך שבוע 2 סוגי אנטיביוטיקה, ועירוי נוזלים תת-עורי.
המצב השתפר ושוב התדרדר, וכרגע נראה לי שהיא די סובלת, אבל אני לא יודעת מה לעשות.
הוטרינר לא הביע אופטימיות שהטיפול הביתי באמת יוכל להעביר את המחלה.
אני בתחושות קשות כי אני יודעת שאין ולא יהיה לי כסף לטפל בה בצורה של אשפוז, וגם כי אני יודעת שבמצב הבריאותי שלה אני לא אמצא לה בית חדש
היא חתולה טובה ומקסימה וצעירה, ואני באמת באמת עצובה. אבל עדיין קיבלנו החלטה משפחתית שאנחנו לא נמשיך להחזיק אותה ולא ניקח אותה איתנו (אנחנו עוזבים את הארץ בסוף החודש)
מה עושים
האם יש עמותה כלשהי בהתנדבות שתסכים לקחת אותה לטיפול רפואי ולחפש לה אימוץ
אני מוסרת אותה בלב כבד, ואני יודעת שאם היא תבריא ומישהו יאמץ אותה, 2 הצדדים יזכו להרבה אהבה.
יש לי חתולה מקסימה שחייתה איתנו במשך 4 השנים האחרונות.
אימצנו אותה מהרחוב כשהיתה בערך בת שנה, וטיפלנו בה היטב.
היא חתולה טובה מאוד ומיוחד באופי, וכל מי שהכיר אותה התאהב בה, אפילו שונאי חתולים...
לפני כחודשיים, לרגל מעבר למגורים בחו"ל, החלטתי שננסה למצוא לה בית חדש.
זה פשוט לא התאים לנו להמשיך לגדל אותה ולא לקחת אותה איתנו לחו"ל.
המצב הסתבך כשלפתע היא חלתה, הפסיקה לאכול. היא רזתה מאוד מאוד.
עשיתי לה מספר בדיקות אצל הוטרינר (שעלו לי הרבה מאוד כסף) - בדיקות דם, אולטרסאונד, אשפוז יום ועוד טיפולים ובדיקות.
נמצא כי יש לה דלקת בלבל והשפעות על הכבד (כבר שומני).
בשלב זה המליץ לי הוטרינר לאשפז אותה להשגחה צמודה, עם טיפול תומך (אנטיביוטיקה ונוזלים לוריד, מזון בצינורית וכו').
מבחינה כלכלית אין לי אפשרות לאשפז אותה, כי זה יקר מאוד, במיוחד כי לא ניתן לדעת כמה זמן זה ייקח ומתי זה ייגמר ואם בכלל ניתן יהיה לשפר את מצבה. החלטתי לנסות לטפל בבית ונתתי במשך שבוע 2 סוגי אנטיביוטיקה, ועירוי נוזלים תת-עורי.
המצב השתפר ושוב התדרדר, וכרגע נראה לי שהיא די סובלת, אבל אני לא יודעת מה לעשות.
הוטרינר לא הביע אופטימיות שהטיפול הביתי באמת יוכל להעביר את המחלה.
אני בתחושות קשות כי אני יודעת שאין ולא יהיה לי כסף לטפל בה בצורה של אשפוז, וגם כי אני יודעת שבמצב הבריאותי שלה אני לא אמצא לה בית חדש
מה עושים
האם יש עמותה כלשהי בהתנדבות שתסכים לקחת אותה לטיפול רפואי ולחפש לה אימוץ
אני מוסרת אותה בלב כבד, ואני יודעת שאם היא תבריא ומישהו יאמץ אותה, 2 הצדדים יזכו להרבה אהבה.