עזרה בבקשה... ממש חשוב...

Sk8er Girl1

New member
עזרה בבקשה... ממש חשוב...../images/Emo42.gif

קורה לי דבר כזה שכל פעם שאני נדלקת על מישהו או רוצה מישהו ויוצא שהוא מתעניין גם אז אני נסוגה מהעניין, נלחצת ואחר כך מאבדת עניין... ואז אם זה לא יוצא אני מתאכזבת... זה ממש מוזר... וזה מעצבן... למישהו יש מושג מה עובר עלי? מה קורה לי? או למה אני ככה? נמאס לי לראות זוגות מאוהבים... אני כל כך רוצה מישהו אבל הבעיה הזאת מעיקה עלי כבר... אני רוצה אהבה אבל במצב הזה זה לא יגיע בזמן הקרוב... זה אולי נשמע נדוש או לא יודעת מה... רק פעם אחת אהבתי מישהו ונהיינו ידידים ורק אחרי כמה זמן שהיינו ידידים טובים זה עבר לי... אני לא יודעת אם זה אומר משהו... חשוב לי שתגיבו... תודה...

Law Ho

New member
למה? ממש לא

יצא לי לשמוע משפטים הרבה יותר דפוקים. והמפשט הזה היה אפילו רלוונטי וקשור. חבל לפסול סתם. ואם כבר פוסלים\קוטלים מישהו, אז מן הראוי זה לנמק את את הפסילה\קטילה.

יוליה 16

New member
מה דפוק בזה..זו עובדה שאנחנו רוצים

משהו הרבה יותר אם אנחנו לא יכולים להשיג אותו

אממ...האמת,

אני לא חושבת שאני ממש יכולה לעזור לך, או בכלל מישהו יכול לעזור לך, את צריכה לחשוב לבד, מה מפריע לך?למה את נסוגה? אני חושבת-שאם ממש תתאהבי במישהו-את לא תוכלי ליסוג.. יכול להיות שפשוט עוד לא התאהבת במישהו-וזה הגיוני ביותר. תחשבי עם עצמך,מה מפריע לך? מה את רוצה? את מי את רוצה? ושתחליטי משהו-לכי עליו-עד הסוף. בהצלחה...

Law Ho

New member
שאלה לי אליך:

כשאת יוצרת קשר, כלומר כשאתם מתחילים לצאת, להפגש, לפלרטט, לא יודע.. השלב הזה שאתם מתחילים ליצור קשר יותר זוגי, לפני השלב שאת נסוגה, או השלב הזה שבו יש לך עניין בבחור, בשלב הזה - מה שמניע אותך לפעול זו התשוקה שבהשגה (הרצון הזה לספק אתת היצר ולדעת ש"יכלתי להשיג אותו") או התשוקה להנות מהקשר. |מנסה לנסח מחדש - יותר ברור ופחות מדויק| נורא חשוב לך להשיג אותו או נורא חשוב לך להנות איתו ולהגיע איתו לקשר כמה שיותר עמוק?

Sk8er Girl1

New member
וואי...

אני מזה לא יודעת... אני מניחה שחשוב לי משניהם... אני ממש רוצה להשיג את מי שאני רוצה עכשיו... ואני רוצה להנות איתו... להרגיש איתו את מה שלא הרגשתי בחיים שזה אהבה... אבל אולי אני מפחדת ממחוייבות... מה אתם אומרים?

Snobubit

New member
אולי../images/Emo177.gif../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

יש לך רצון להיות נאהבת על יד בן המין השני... אהבה של זוג...ולכן את כל הזמן מחפשת מישהו אחר לאהוב ושיואהב אותך

למעלה